Hanneke Linders draagt over aan Gerie Negen, acupuncturist in Hilversum

Hanneke Linders vervangen door Gerie Negen

Hanneke Linders heeft haar werkzaamheden binnen Centrum Eén & Al overgedragen aan Gerie Negen. Gerie werkt als acupuncturist in Hilversum voor ongewenste kinderloosheid, zwangerschapsklachten en gynaecology.

Acupuncturist in Hilversum bij Centrum Eén & Al

Met acupunctuur behandel ik vele vormen van lichamelijke-, geestelijke en emotionele klachten. Ik combineer soms acupunctuur met de volgende behandelvormen:

- cupping, een techniek die gebruikt maakt van glazen bolletjes die vacuüm op de huid geplaatst worden.

- quasha, een techniek waarbij de huid wordt ’geschraapt’.

- moxa, een techniek waarbij met kruiden en verhitting wordt gewerkt.

Zwangerschap en infertiliteit Mijn specialisatie en passie gaat vooral uit naar gynaecology, zwangerschap en (in)fertiliteit. Klik op de woorden voor informatie over de diverse klachten en toepassingen.

Voeding Omdat voeding van invloed is op het gestel, de dagelijkse energie en de geestesgesteldheid kan een persoonsgericht voedingsadvies deel uitmaken van de behandeling.

Mijn uitgangspunt Tijdens elk consult is het mijn streven om vanuit een warme, open houding je klachten te onderzoeken. Het is mijn doelstelling om op de meest effectieve wijze het lichaam te stimuleren de verstoorde energiebalans te herstellen.

Hierbij zijn verbondenheid, zuiverheid en compassie belangrijke waarden. Vanzelfsprekend hoort mijn passie voor acupunctuur hierbij!

Wist je dat? De meeste zorgverzekeraars uw bezoek aan de acupuncturist vergoeden? Omdat de vergoeding in de aanvullende verzekering is opgenomen, gaan de kosten niet van uw eigen bijdrage af! Je kunt direct een afspraak met mij maken via 06-27007422.

Ik zie je graag bij Centrum Eén & Al.

Hartelijke groet, Gerie Negen

T: 06-27007422 E:g.negen.estafette@planet.nl W:www.acupunctuurhetgooi.nl (binnenkort online en meer info op deze site)

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.