Wangen opvullen

Wangen opvullen fillers injectables in Hilversum bij Centrum Eén & Al 
Wangen opvullen met fillers en injectables in Hilversum, Gooi
Men associeert jeugdigheid met goed gedefinieerde jukbeenderen en volle wangen. Wanneer dit verminderd kan een behandeling met botox de wangen opvullen en herstellen.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Slinken
Naarmate wij ouder worden slinken de jukbeenderen de vetweefsel in de wangen. Echter de huid slinkt niet mee. De huid word in wezen een paar maten te ruim voor wat er van binnen zit. Je hebt dan een effect van een ”leeg gelopen ballonnetje”. Er ontstaan schaduwen  in het gezicht, lege, ingevallen wangen en hamsterwangen.

Volume herstel
De wangen opvullen met Juvererm Voluma of Restylane SubQ kan het volume weer herstellen en worden gezichtscontouren weer sterker en jeugdiger.

Door de jukbeenderen of/en wangen opvullen wordt het gezicht in wezen gelift.

De rimpels en plooien in het gezicht worden ook verminderd omdat de onderliggende structuren worden hersteld. Bij deze behandelingen gaat het puur om het hestellend effect wat een mooi en natuurlijk resultaat geeft.

De medisch cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door onze zeer kundige en ervaren professional op het gebied van beauty en expressie verbetering.

wangen opvullen met botox
wangen opvullen rimpels
wangen opvullen huidverbetering

Voor de kosten van de behandelingen kijk je hier.

Centrum Eén & Al
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke personen of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops
Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak. Welkom bij Centrum Eén & Al!

 

Comments are closed.