Voedingsdeskundige Asja Tsachigova

voedingsdeskundige HilversumGewichtsconsulent Hilversum voedingscoach, afslank en voedingsdeskundige
Voeding
sdeskundige, Levensstijl coach
Auteur De Levensstijl Methode

 

Goede gezondheid is het meest kostbare bezit


Vaak besef je dit pas als je ernstige problemen met je gezondheid krijgt…net als ik ooit…

In 1995 werd ik door mijn artsen opgegeven. Doormiddel van gezonde voeding en levensstijl herstelde ik toch en wist ik meteen wat het doel van mijn leven was! Mijn kennis als voedingsdeskundige delen en anderen helpen met hun gewichts- en gezondheidsproblemen. Dit is sinds 1996 mijn grote passie geworden.

De Levensstijl Methode
Direct na mijn herstel begon ik aan de studie Voedingsleer en Anatomie aan de universiteit in Rusland, aangevuld met een vak Psychologie. Samen met artsen en wetenschappers heb ik een kliniek opgezet waar ik de kans kreeg om talloze onderzoeken te doen om erachter te komen welke invloed voeding en levensstijl op ons lichaam hebben bij verschillende gezondheids-, huid- en gewichtsproblemen.

De ervaringen die ik heb opgedaan tijdens het begeleiden van mensen in de kliniek hebben geleid tot het schrijven van diverse boeken en tot de ontwikkeling van De Levensstijl Methode.

Mijn overtuiging en missie
Met De Levensstijl Methode kan iedereen zijn of haar ideale gewicht bereiken, de gezondheid op topniveau brengen en tot op hoge leeftijd behouden. Je hebt geen reden om ziek te zijn of overgewicht te hebben. Verander je levensstijl en ontdek de nieuwe bron van energie.

Individuele begeleiding
Je kunt bij mij als voedingsdeskundige terecht voor een individuele begeleiding. Het eerste consult duurt 1,5 uur en is bedoeld om je eetgewoontes, levensstijl en gezondheids- of gewichtsproblemen goed onder de loep te nemen.

Op grond daarvan krijg je adviezen die je zelfstandig thuis kunt toepassen. Aan het einde van het eerste consult bepalen we samen of het nodig is dat je op een vervolgconsult komt.

Ik begeleid als voedingsdeskundige zowel volwassenen, zwangere vrouwen als kinderen en zowel mensen met overgewicht als ondergewicht of specifieke gezondheidsklachten.

Centrum Eén & Al
Bij Centrum Eén & Al kun je mijn individuele begeleiding krijgen, mijn seminars en workshops volgen of deelnemen aan mijn kuuroord in Spanje.

Vriendelijke groet,
Asja Tsachigova, voedingsdeskundige

Voedingsconsulent, Levensstijl coach

t:06-21214105 E: info@delevensstijl.nl W: www.delevensstijl.nl W: www.centrumeenenal.nl

Comments are closed.