Verrassende Vitaliteitscan bij Centrum Eén & Al in Hilversum

Tijdens onze open dag op 20 september en op 22 september op de stand bij de Vips & Friends Lifestyle event liet Centrum Eén & Al zich van haar beste kanten zien.

Een van de paradepaardjes was onder andere de Vitaliteitscan van Quido Collard en Ben Mikx. Tijdens evenementen kunnen bezoekers in een kwartier een meting krijgen die de meridianen in de handen meet en eventuele zwakten opspoort. Hoewel Quido en Ben van verschillende methoden gebruik maken, vallen beide onder de Bioresonantie.

Een aantal reacties van bezoekers:

“Wat een bizarre ervaring dat er in zo’n korte meting, zonder enige informatie vooraf, toch zoveel gevonden kan worden. De spijker werd op zijn kop geslagen en ik ben overtuigd om terug te komen voor een volledige meting.”

“Bij mij kwam eruit dat ik al heel lang een griepvirus in mij heb die ik niet goed heb uitgeziekt. Hoe is het mogelijk dat zoiets je al jaren dwars kan zitten zonder dat je het door hebt, maar mijn eeuwige vermoeidheid wel verklaart!”

“Quido kon de naam én de oplossing noemen van een bacterie die mij veel maag problemen geeft. Na alle onderzoeken die ik hiervoor al heb gehad, sta ik echt verbijsterd.”

Zelf ook een meting ondergaan? Je kunt Sandra Souisa bellen om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor therapievorm. Zij is bereikbaar op 06-52084144.

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.