Workshopruimte vergaderruimte

Op zoek naar goede vergaderruimte of workshopruimte in Hilversum, regio Gooi?
Onze locatie heeft vergaderruimte of workshopruimte voor kleinere en grotere groepen. Onze kleinere ruimten zijn geschikt voor 10 tot 12 personen.
This page in English

ButtonRuimteHuren150x32

Kenmerken workshopruimte en vergaderruimte
- 24 m2
- geschikt tot 10 personen
- gratis parkeren
- wifi aanwezig

Ervaringen van anderen:
Huur cursusruimte in Hilversum
Prima ruimte! Ik heb deze ruimte meerdere malen gebruikt voor het geven van massage cursussen, meditatie cursussen en Reiki cursussen. Alle cursisten waren tevreden!
 

Raymond Bezems www.anand.nl

Coachruimte en praktijkruimte
Ik huur zeer regelmatig een spreekkamer bij Centrum Eén & Al. Dat zal ik ook blijven doen, want ik ben heel tevreden over deze locatie. Het is een prettige en warme plek om clienten te ontvangen. Goed bereikbaar, zowel met de auto als met het o.v.
De spreekkamers zijn gezellig ingericht en hebben tegelijkertijd een professionele uitstraling én er staat altijd koffie en verse thee klaar.  Kortom ik ben zeer positief en kan iedereen deze plek aanraden!

Hartelijke groet, Anne Claire Boots

Seminars
In april heb ik een inspirerende bijeenkomst georganiseerd in Centrum Een & Al: Female Ambitions Fridays voor vrouwelijke ondernemers. De trainingsruimte paste qua sfeer helemaal bij het onderwerp. Sandra Souisa heeft duidelijk oog voor en ervaring met het maken van een goede opstelling voor dit soort bijeenkomsten, want de interactie en discussie tussen de sprekers en de deelnemers was uitermate goed!

Dit is voor herhaling vatbaar! In september organiseer ik weer Female Ambitions Fridays in Centrum Een & Al!

Yura Boerma  www.mamcoaching.nlwww.fafnu.nl  Female Ambitions Fridays

vergadering/bijeenkomst in Hilversum
Als groep Biophotonen therapeuten hebben we een prima vergaderdag gehad in Centrum Eén & Al. De zaal is goed te gebruiken voor zowel kleinere als grotere groepen. De communicatie en verzorging door Sandra Souisa vooraf en tijdens onze bijeenkomst was prima en we kijken uit naar meer vergaderdagen aldaar.

Hartelijke groet,  Ben Mikx www.coherentie-therapeuten.nl

Coaching en Praktijkruimte in ’t Gooi
Ik vind het inspirerend en motiverend om met een ervaren team van aangesloten professionals samen te werken. Ik ervaar Sandra Souisa als een betrokken en betrouwbare business partner.

Met hartelijke groet, Chris Veltman

Tarieven workshopruimte en vergaderruimte
€ 75,- Tarief hele dag incl. gebruik van apparatuur en wifi excl. Btw. 08.30 – 18.30 uur
€ 55,- Tarief dagdeel/avond  incl. gebruik van apparatuur en wifi excl. Btw.
Ochtend deel 08.30 – 13.00 uur Middag deel 13.30 – 18.00 uur Avond deel 18.30 – 23.30
* weekenden gelden zelfde tarieven, aangepaste tijden in overleg.

Centrum Eén & Al is gevestigd in de bosrijke omgeving van de villawijk Trompenberg te Hilversum, grenzend aan Bussum en ‘s-Graveland en slechts tien minuten rijden van Loosdrecht, Laren en Kortenhoef.

Wij zijn goed bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Parkeren is gratis en voor de deur. Ons Centrum is goed bereikbaar voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Wij bieden zeer representatieve en sfeervolle cursusruimte/ workshopruimte/ lesruimte/ praktijkruimte / coachruimte te huur voor workshops, trainingen en opleidingen.

ButtonRuimteHuren150x32

Diverse afmetingen zijn:
tot 5 personen (€55 per dag, €35 per avond exc. BTW)
tot 12 personen (€75 per dag, €55 per avond exc. BTW)
tot 50 personen (€125 per dag, €75 per avond exc. BTW)
Weekenden gelden dezelfde tarieven

Tevens gebruik van WIFI, whiteboards, flip-over, kopieermachine, grootbeeld LCD-scherm met mogelijkheid voor laptop aansluiting en keuken.

Catering behoort tot de mogelijkheden.

Wanneer je meer informatie wenst of een pakket op maat wilt samenstellen dan kun je contact opnemen met Sandra  Souisa op  06-52084144. 

vergaderruimte en worksopruimte hilversumworkshopruimte en vergaderruimte hilversum

Comments are closed.