voeding en vitaliteit

gewichtsconsulent en dieetist in hilversum bij Centrum Eén & Al This page in English
Lekker in je vel door het leven gaan is een goede balans tussen lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid.

Voor gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Alles wat je denkt, voelt, doet en zeker ook eet zijn sterk bepalend voor jouw welzijn en welbevinden. Wij helpen jou graag kijken naar hoe jouw huidige eet en beweeg gewoonten bijdragen aan jouw gezondheid. Zo kunnen we je laten zien hoe gemakkelijk het kan zijn om, met soms kleine aanpassingen, je veel fitter en vitaler te voelen.

Gezond zijn is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’. Problemen ontstaan na verloop van tijd, wanneer men op langere termijn een incompleet dieet heeft. Wanneer de tekorten aan voedingstoffen elke dag meer oplopen zul je aanvankelijk nog niet zoveel merken, tot dat er duidelijke symptomen optreden.

Een aantal van deze symptomen kun je misschien bij jezelf ook herkennen:

gewichtsproblemen hoofdpijnen
chronische vermoeidheid allergieën
lusteloosheid slaapproblemen
hoge bloeddruk onrustige huid
oplopende stress hart- en vaatziekten
maag- en darmklachten

70% van de huisartsen bezoeken is gerelateerd aan slechte voeding! Ruim de helft(!) van de Nederlanders heeft tegenwoordig last van Obesitas en daaraan gerelateerde aandoeningen. Dat betekent dat met het aanleren van een gezondere lifestyle heel veel winst is te behalen, zowel preventief als curatief.

De professionals van Centrum Eén & Al zijn gericht op het verkrijgen van informatie over jouw lifestyle en fysieke toestand en kunnen aan de hand van de resultaten maatwerk en persoonlijke begeleiding bieden. Centraal staat hierbij dat het vooral  gemakkelijk mag zijn en toegespitst op jouw persoonlijke voorkeuren.

Andere behandelvormen binnen Centrum Eén & Al zijn:
Acupunctuur, Cosmetische Acunctuur, Astrologie, Ademtherapie, Aromatherapie, Brainwave Therapie, Businesscoaching, Dry Needling, EFT, Familieopstelling, Fysiotherapie, Gewichtsconsulent, Hypnotherapie, Lifecoaching, Massage, Medical Tape, Medisch Consult, Mulligan therapie, NEI therapie, Neurofeedbacktraining, Neurotherapie, Psychologische astrologie, Rebalancing, Reconnective healing, Regressietherapie / Reïncarnatietherapie, Reiki, Shiatsutherapie, Traumatherapie, Wandelcoaching, Voedingscoaching.

Neem direct contact op!

Comments are closed.