business, werk en carrière

Een groot deel van ons leven besteden we aan werk en carrière. Net als in de andere gebieden van je leven kan het heel prettig of zelfs nodig zijn om hier met een businesscoach aandacht aan te besteden. This page in English
businessoaching hilversum
Wij kunnen je helpen!
Met onze therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

 Thema’s met een businesscoach gesprek kunnen zijn:

Loopbaan begeleiding Zelfsturend vermogen versterken van een team
Burn-out, bore-out Meer intuïtief beslissen
Peak performance Omgaan met dominante mensen, klanten, collega’s
Omgaan met kritiek Meer grip op projecten en een team krijgen
Talentenonderzoek Samenwerkingsproblemen, conflicten
Méér zelfvertrouwen Behoefte aan mediation
Balans in werk en privé Angst voor spreken in het openbaar
Ondersteuning bij zelfstandig ondernemerschap

Wat is business coaching en loopbaanbegeleiding?
Business coaching en loopbaanbegeleiding is het intensief begeleiden van professionals op inhoud, vaardigheden en overtuigingen. Afhankelijk van de behoefte wordt de nadruk gelegd op het vergroten van resultaten, vergroten van de kwaliteit van werk, efficiënter werken, of het vinden van balans en plezier in werk en privé. Coaching zorgt er voor dat prestaties en doelstellingen op lange termijn worden behaald en verankerd.

Voor wie
Business coaching is voor zowel startende als ervaren ondernemers, projectleiders, managers, topsporters en andere professionals die hun prestaties willen verhogen. Ben je betrokken bij een veranderingsproces? Zit je met vragen over de koers van de eigen onderneming? Sta je aan het begin van een nieuwe fase in je carrière? Wil je op niveau spiegelen met een professional met een frisse blik?

Kortom, wat wil je, waar liggen jouw krachten en hoe kun je die beter benutten? Samen met de businesscoach formuleer je de ingang en het plan van aanpak.

7 redenen om te kiezen voor een businesscoach
1.  Geeft structuur
2.  Vormt een heldere spiegel
3.  Biedt inzicht en concrete handvatten/tools
4.  Gericht op het behalen van concrete doelstellingen
5.  Gericht op zelfsturing
6.  Professioneel en onafhankelijke expertise
7.  Het oplossen van conflicten

Binnen Centrum Eén & Al werken diverse professionals die zich richten op business coaching, loopbaanbegeleiding of talentonderzoek. Neem contact met ons op om te kijken welke professional of methode voor jou het beste is.

 

Reacties van anderen

Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

Neem direct contact op!

Comments are closed.