Thema’s

Therapie
Met onze therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wij hebben therapie voor zowel kinderen als volwassenen. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

therapie hilversum therapiecentrum
Thema’s
Als je eenmaal besloten hebt hulp te vragen bij je problemen of klachten waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt, komt de soms lastige stap van het kiezen van de juiste behandelvorm of begeleiding.

Wij hebben in de therapie goede resultaten bereikt bij bijvoorbeeld:
Stress en stressklachten
Depressie
Angst en paniek
Migraine
Relatie problemen
Chronische vermoeidheid

Om je te helpen bij het maken van een keuze uit ons ruime behandelaanbod hebben wij bij Centrum Eén & Al een keuzemodel ontwikkeld. Onze ervaring is dat klachten vaak te maken hebben met een bepaald thema.

We hebben de volgende thema’s geformuleerd, waaronder je de verschillende bijpassende behandelvormen die van toepassing zijn kunt vinden:

Door te klikken op een van de volgende thema’s krijg je meer uitleg over dit thema en de behandelmogelijkheden binnen Centrum Eén & Al. Uiteraard kan het mogelijk zijn dat je het gevoel hebt dat meerdere thema’s van toepassing zijn!

 

 

Comments are closed.