Voedingscoaching /gewichtsconsult

gewichtsconsulent  hulp bij afvallen in HilversumThis page in English
Lekker in je vel door het leven gaan is een goede balans tussen lichamelijke, mentale, emotionele en psychische gezondheid.

Voedingscoaching en gewichtsconsult
Een heel belangrijk onderdeel van jouw gezondheid begint bij je voeding. Zonder goede voeding kan je lichaam niet goed functioneren. Je dagelijkse voeding moet jouw lichaam voorzien van energie, bouwstoffen en allerlei essentiële voedingsstoffen voor bescherming van buitenaf en om te doen waar jouw lichaam voor bedoeld is. Hoe beter de kwaliteit van je voeding, hoe beter je kunt presteren!

Voor gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Onze hedendaagse voeding voldoet echter niet meer aan de normen. Door allerlei factoren zoals moderne landbouwtechnieken, te vroege pluk, langdurige transport, gebruik van pesticiden en de verarming van de landbouwgrond is de kwaliteit van onze voeding zeer sterk afgenomen.

Alles wat je denkt, voelt, doet en zeker ook éét zijn sterk bepalend voor jouw welzijn en welbevinden. Wij helpen jou graag kijken naar hoe jouw huidige eet en beweeg gewoonten bijdragen aan jouw gezondheid. Zo kunnen we je laten zien hoe gemakkelijk en leuk het kan zijn om, met soms kleine aanpassingen, je veel fitter en vitaler te voelen.

Herken je bijvoorbeeld de volgende klachten??

  • (chronische) vermoeidheid
  • hoge bloeddruk en stress
  • maag- en darmklachten, obstipatie
  • hoofdpijn en migraine,
  • gewrichtsklachten
  • allergieën, onrustige huid
  • lusteloosheid, depressiviteit
  • hart en vaatziekten
  • diabetes

Gezond zijn is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’. Problemen ontstaan na verloop van tijd, wanneer men op langere termijn een incompleet dieet heeft. Wanneer de tekorten aan voedingstoffen elke dag meer oplopen zul je aanvankelijk nog niet zoveel merken, tot dat er duidelijke symptomen optreden.

70% van de huisartsen bezoeken is gerelateerd aan slechte voeding! Ruim de helft(!) van de Nederlanders heeft tegenwoordig last van Obesitas en daaraan gerelateerde aandoeningen.

Dat betekent dat met het aanleren van een gezondere lifestyle heel veel winst is te behalen, zowel preventief als curatief.

Met een complete Wellness scan, die gericht is op het verkrijgen van informatie over jouw lyfestyle en fysieke toestand, kunnen we aan de hand van de resultaten maatwerk en persoonlijke begeleiding bieden. Centraal staat hierbij dat het vooral leuk, lekker en gemakkelijk mag zijn en toegespitst op jouw persoonlijke voorkeuren.

Hiermee heb je een gezonde lifestyle naar een fit en vitaal leven vol energie!

Andere behandelvormen bij Centrum Eén & Al zijn:
Acupunctuur, Cosmetische Acunctuur, Astrologie, Ademtherapie, Aromatherapie, Brainwave Therapie, Businesscoaching, Dry Needling, EFT, Familieopstelling, Fysiotherapie, Gewichtsconsulent, Hypnotherapie, Lifecoaching, Massage, Medical Tape, Medisch Consult, Mulligan therapie, NEI therapie, Neurofeedbacktraining, Neurotherapie, Psychologische astrologie, Rebalancing, Reconnective healing, Regressietherapie / Reïncarnatietherapie, Reiki, Shiatsutherapie, Traumatherapie, Wandelcoaching, Voedingscoaching.

Comments are closed.