Reiki

Wanneer je met lichamelijke klachten of geestelijke klachten loopt, pijn ervaart of diepe ontspanning zoekt, reiki is veelzijdig inzetbaar.

Reiki, een bijzondere vorm
Reiki is geen doel. Reiki kan pijnen verlichten, je gezonder maken én houden maar Reiki is bovenal een onderdeel, een middel, op je spirituele weg.

reiki hilversum
Als je die weg gevonden hebt zul je merken dat Reiki veel beter werkt en veel meer betekent dan slechts ‘pijnbestrijder’. Het heeft in die zin alles te maken met een levensvisie. Een levensvisie waarin ook meditatie of Yoga, Chakra’s, Prana, Nadi’s en bepaalde voedselvoorschriften passen. Pas dan zul je je trillingsgetal nog sterker kunnen verhogen en je contact met de Universele energie verbeteren.

Wij kunnen je helpen!
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Wat is Reiki
Het is de allesomvattende, en alles doordringende levenskracht.
We duiden er tevens de methode mee aan waarbij deze energie via de handen van de gever naar de ontvanger wordt geleid.

De ki wordt in China aangeduid als chi en in India als prana. Het is het wezenlijke onderdeel van jouw ZIJN.

Alles is energie, je lichaam, alle organen, maar ook alle gedachten (= gedachtekracht) die in dit lichaam ‘wonen’, je ziel, heel je ZIJN, bestaat uit energie. Afkomstig uit het universum, Universele energie en elke vorm van energie heeft zijn eigen trillingsgetal.

Met Reiki verbind je jouw energie met deze universele energie.
Iedereen is na zijn geboorte in staat om die energie vrij in zich op te nemen en door te geven. Door het meemaken en/of verdringen van heftige emoties in de eerste levensjaren wordt echter bij vrijwel iedereen dat vermogen in meer of mindere mate geblokkeerd. Om het als genezende kracht te gebruiken, volgens het Usui systeem, dient de gever ingewijd te worden door een Reiki-Master, dat wil zeggen klaargemaakt om de energie in versterkte vorm door te geven.

Wat doet Reiki
Een van de eerste dingen die het voor ons doet, is het weer op gang brengen van ons zelfgenezend vermogen. Het reinigt, balanceert en zuivert. Simpelweg omdat het energieblokkades, die pijn en ongemakken veroorzaakt, van nieuwe energie voorziet. De energie stroomt door de gever heen, het lichaam van de ontvanger neemt precies de hoeveelheid die opgenomen kan worden. Het verhoogt de daad- en draagkracht.

Het vindt vanzelf haar weg naar de gebieden van de ontvanger die behandeling nodig hebben. Het kan gecombineerd worden met iedere andere spirituele en therapeutische methode en het genezingsproces op alle niveaus aanvullen en versterken. Reiki heeft niets te maken met religie, ze is neutraal en universeel.

In eerste instantie ervaart men na een behandeling een diepe ontspanning. Daardoor stelt het lichaam zich het meest open voor genezing. Ook de geest reageert het best via ontspanning. Zo krijgen geest en lichaam de kans om alle negativiteit los te laten. Reiki zet een helingsproces op gang dat alle geestelijke en lichamelijke gifstoffen uit het lichaam verwijdert. Een Reiki behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Tijdens de behandeling houdt de ontvanger gewoon zijn/haar kleren aan, alleen knellende kledingstukken, bijvoorbeeld een riem, worden los gemaakt.

Afspraak maken?
Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je het contactformulier rechtsboven deze pagina invullen of bellen met 06-52084144.

Reacties van anderen

Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!


Comments are closed.