Reconnective Healing®

Reconnective Healing in hilversum bij Centrum Eén & Al gezondheidscentrum
Reconnective Healing® is een energetische therapievorm en vaak levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die lichaam, geest en wezen kunnen helen.

Voor gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Energie
Reconnective Healing® gaat veel verder dan welke energetische “techniek” ook. Deze hoge tastbare energie wordt in werking gesteld door de Reconnective Healing Practitioner™ en blijft nog lang na een sessie doorwerken. Je wordt als het ware op hogere frequenties afgestemd waarbij je opnieuw verbonden wordt met wie je ooit was, terug naar de oorsprong. Het herinnert je aan je eigen blauwdruk van volmaaktheid, gezond zijn en heel zijn. Het herstelt het evenwicht in je. Je herkent jezelf in je natuurlijke staat van gezondheid.

Hoe
Tijdens de sessie wordt ruimte gecreëerd waarbinnen deze universele energie vrij kan stromen en genezing mogelijk wordt. Je ligt hierbij op een behandelbed en de behandelaar loopt om jou heen en geleidt de energie daar waar jij het nodig hebt, zonder jou aan te raken.  Deze vorm van healing sluit ons aan op een bron van energie, licht en informatie en verhoogt onze lichtfrequenties. Hierdoor verdwijnen blokkades die onze gezondheid in de weg staan. Reconnective Healing® geneest de mens, niet de ziekte.

Reconnective Healing® heeft zeker niet tot doel de traditionele geneeskunde te vervangen, maar heeft wel de eigenschap langzame of pijnlijke genezingsprocessen te verzachten en te versnellen, soms op spectaculaire wijze. De heling werkt door op alle niveau’s, zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als spiritueel.

De effectiviteit is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Het is levensveranderende ervaring. Het spreekt je aan om zonder angst, te vertrouwen op wie je bent. Eenmaal contact gemaakt met deze frequentie, heb je er altijd toegang toe.

Informatie voor de sessies

  • Kleding: Draag gemakkelijke kleding. Tijdens de sessie lig je (kleding aan, schoenen uit) op je rug op een behandeltafel. Als je moeite hebt om op je rug te liggen, zoeken we samen naar een passende oplossing.
  • Vermijd voor aanvang van een sessie het gebruik van sterk geurende stoffen, zoals parfums, zeep of andere geurende cosmetica.
  • Alle sieraden zijn toegestaan, zolang ze jou niet storen tijdens een sessie.
  • De beste manier om een heling toe te laten is in een staat van verwachting, zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Ga op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon. Laat al je gedachten gaan en ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, als je iets opvalt, maar ook als er niets te ervaren valt of je niets opvalt.
  • Een sessie duurt ongeveer 1 uur, waarvan je ruim een half uur op de behandeltafel ligt. De overige tijd is bestemd voor een voor- en nagesprek. Meestal worden er één tot drie sessies aanbevolen.

Comments are closed.