Quantum Touch®

Quantum Touch in hilversum bij Centrum Eén & Al
Wat is Quantum-Touch®?
Quantum-Touch® is een methode van energie genezing die gebruik maakt van de principes van resonantie en afstellen om genezing te bevorderen. Beoefenaars leren focussen op het versterken van de levenskrachtenergie (Chi, Manna, prana of Kin genoemd) in combinatie met verschillende ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijnsoefeningen.

Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, is er een tendens voor de trillingen om samen te komen, zich af te stellen op elkaar. Over het algemeen zal de langzamere trilling toenemen om zich aan de snellere frequentie aan te passen.

Wanneer de QT beoefenaar een hoog trillend energieveld, direct op de plaats waar blokkades, pijn of ontsteking (langzamere trillingen) zich manifesteren laat “resoneren”, gaat meestal de levensenergie van de behandelde (de echte healer) zich afstellen (mee trillen) op de hogere frequentie. Op deze manier het lichaam natuurlijke intelligentie wordt aangesproken en gestimuleerd, waarbij het zelfgenezing proces in gang gezet kan worden, soms zelf versneld.

Het levenskrachtenergie beïnvloed materie op de quantum, subatomischeniveau en werkt zichelf omhoog door atomen, molecules, cellen, weefsels en structuren.

Comments are closed.