Lypossage™

Lypossage™ is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie. Deze massage maakt het lichaam strakker en geeft een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulitis of de bekende “zadeltassen” op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap kunnen met een Lypossage™ behandeling weer aan elasticiteit en gladheid winnen. Door de verschillende grepen (massage handelingen) wordt het vet die zicht genesteld heeft tussen de vetcellen in de verschillende huidlagen, zodanig klein gemaakt dat het afgevoerd kan worden via het lymfesysteem

De beste resultaten worden behaald met een kuurbehandeling van minimaal 10 keer. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan wel de moeite waard. Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt.

Ondanks de op eerste gezicht voornamelijk “cosmetische” aarde, Lypossage™ bied ook geestelijk een beter gevoel, een lekker in je vel gevoel.

Lypossage™ kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones. Voor het lichaam kennen we zone I en II. De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is dat laatste meer ontwikkeld dan bij mannen. Deze hebben meer spierweefsel. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied.

De stevige massage omvat een unieke combinatie van huidroltechnieken, stevige tapôtements, drainage effecten etc. Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks meer water dan gewoonlijk te drinken ( indicatie 2-2 ½ liter waar “normaal” 1 a 1 ½ is geadviseerd).

Zone III omvat het gezicht en wordt ook wel een Rejuvenation gezichtsmassage genoemd.

De massage heeft hier voornamelijk een liftende werking op de huid, waardoor u er jonger uit zult gaan zien.

Comments are closed.