Lifecoaching

Wanneer je even niet meer weet welke kant je op moet, welke keuze je moet maken in het leven of als je gewoon even vast zit. Lifecoaching helpt je een handje mee.

lifecoaching hilversum
Wat is Lifecoaching?
lifecoaching is een gelijkwaardige dialoog waarin de coach je de gelegenheid biedt om te leren, jouw eigen waarden te verduidelijken, je potentieel en prestaties te verhogen en door je te helpen te richten op het succesvol behalen van je persoonlijke doelen. Een belangrijk principe hierbij is dat jij zelf het antwoord en de oplossing bent voor al jouw uitdagingen. Zo nu en dan kan het echter prettig of nodig zijn dat iemand anders naast jou op je pad meeloopt om je te helpen hiervan bewust te zijn. This page in English

Wij kunnen je helpen!
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Hoe gaat een gesprek met je coach?

  • je krijgt de kans om vrijuit te spreken over jou, je vragen en problemen, je relatie en familie, problemen op de werkvloer……enzovoort
  • je krijgt de kans om erachter te komen wat jou hier en nu belemmert in het bereiken van jouw wensen, doelen of simpelweg gelukkig zijn;
  • je krijgt de kans om inzicht te krijgen in jouw angsten en fobieën, deze op te helderen en achter je te laten;
  • je krijgt de kans om jouw coach te gebruiken als klankbord voor al jouw ideeën zoals een business plan, het starten van een gezondere lifestyle, een carrière move maken, je sport prestaties verbeteren……..

Kortom: LifeCoaching is investeren in jou!

Afspraak maken?
Voor informatie of een afspraak kun je het contactformulier rechtsboven deze pagina invullen of bel je met 06-52084144

Reacties van anderen

Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

Comments are closed.