Hypnotherapie

Hypnotherapie is succesvol bij problemen met zelfvertrouwen, verslaving, woede, trauma, angst en fobie zoals vliegangst of angst voor de tandarts.

Wat is hypnotherapie

Hypnotherapie is een hele mooie en effectieve methode die mensen met behulp van hypnose snel en veilig kan helpen bij het oplossen van uiteenlopende problemen, bijvoorbeeld om af te komen van vervelende en ongezonde gewoontes als roken, snoepen en te veel drinken.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

hypnotherapie hilversum

Hypnotherapie wordt toegepast bij het verwerken van emoties, om van angsten en fobieën af te komen, om pijn te verminderen en te laten verdwijnen, om het genezingsproces te ondersteunen en te versnellen, om je niet te laten beperken door onzekerheden en beperkende overtuigingen en nog veel meer. Hypnose kan ook heel goed helpen bij voorbereiding voor een presentatie of sollicitatiegesprek. En sporters gebruiken hypnose om zich voor te bereiden op wedstrijden.

Hypnotherapie is niet nieuw, eigenlijk bestaat het al sinds mensenheugenis. Er zijn al geschriften over het gebruik van hypnose die dateren van voor Christus. En we weten dat de Grieken, Romeinen en Chinezen hypnose al toepasten als genezingsmethode. Er is in de afgelopen decennia veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van hypnose waardoor de kennis enorm is toegenomen.

TV-shows waarin mensen onder hypnose lachwekkende dingen doen, geven een volkomen vals beeld van hypnose. Het is namelijk niet mogelijk om mensen onder hypnose dingen te laten doen die zij niet willen. En het is evenmin mogelijk mensen dingen te laten zeggen die zij niet kwijt willen. Je bent altijd in staat om te reageren en besluiten te nemen.

Wat gebeurt er dan wel onder hypnose?
Als we diep ontspannen zijn staan we 200 keer meer open voor suggesties dan wanneer we actief zijn. Omdat we niet worden afgeleid door allerlei prikkels in de omgeving kunnen we toegang krijgen tot ons onderbewuste en zo ontdekken waarom het onderbewuste steeds dezelfde fouten maakt waardoor we ziek, angstig, boos of ongelukkig worden. Patronen waarvan we ons niet bewust zijn en niet kennen. Door ze te leren kennen, als het ware bloot te leggen, kunnen we ze veranderen. De hypnotherapeut helpt je diep te ontspannen en contact te maken met je onderbewuste om oplossingen te vinden door de juiste vragen te stellen en suggesties te doen.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg.

Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops
Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda. Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak.

Welkom bij Centrum Eén & Al!

Andere behandelvormen binnen Centrum Eén & Al zijn oa:
Acupunctuur, Cosmetische Acunctuur, Astrologie, Ademtherapie, Aromatherapie, Brainwave Therapie, Businesscoaching, Dry Needling, EFT, Familieopstelling, Fysiotherapie, Gewichtsconsulent, Hypnotherapie, Lifecoaching, Massage, Medical Tape, Medisch Consult, Mulligan therapie, NEI therapie, Neurofeedbacktraining, Neurotherapie, Psychologische astrologie, Rebalancing, Reconnective healing, Regressietherapie / Reïncarnatietherapie, Reiki, Shiatsutherapie, Traumatherapie, Wandelcoaching, Voedingscoaching.

Comments are closed.