Business Coaching

Loop je al langer met vragen waar je niet zelf uit bent gekomen? Welke kant wil je op, doe je wel waar je hart ligt, nu je baan opzeggen of juist niet? Business coaching kan je hierbij helpen.

business coaching hilversum

Business Coaching
Laat je ondersteunen met ervaren Business Coaching bij:

- lastige situaties in je werk
- problemen met leidinggeven
- problemen met leidinggevenden
- spanningen met collega’s
- stress in je werk
- gebrek aan waardering
- problemen met helder communiceren
- onzekerheid
- concentratieproblemen
- gebrek aan motivatie
- en andere problemen in je werk

Problemen in het werk kunnen uiteenlopende oorzaken hebben. Niet altijd wil je deze delen met collega’s. Dan is het goed om begeleiding te vragen van een externe onafhankelijke coach die jou kan adviseren en op weg helpen naar een goede oplossing en de gewenste inzichten en vaardigheden.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Belangrijke voorwaarden daarbij zijn balans en ontspanning. Deze helpen je om weer in je kracht te komen en van daaruit positieve veranderingen te bewerkstelligen. Daarom maken ontspanningsoefeningen deel uit van de coaching.

 

 

Afspraak
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot.

Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

 

Comments are closed.