Brainwave Therapie

Heb je het gevoel snel uit balans te zijn? Kun je slecht concentreren of heb je moeite met in slaap vallen? Brainwave Therapie is een revolutionaire manier die het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert voor een betere gezondheid, geestelijke balans en ontspanning.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

brainwave therapie
Klinisch bewezen
Het is een klinisch bewezen, medicijnloze methode uit Amerika die ervoor zorgt dat de hersenen weer in balans komen. Meer balans in de hersenen verbetert het vermogen om te denken, handelen, leren en herinneren.

Voor wie?
Brainwave Therapie is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Het is effectief bij onder meer: kinderen met leer- of gedragsproblemen, studenten die hun concentratievermogen willen verbeteren, iedereen die beter wil presteren en creativiteit en persoonlijke effectiviteit willen verhogen.

Brainwave Therapie is bewezen effectief bij klachten als:

• depressie
• burn-out
• chronische pijn
• fibromyalgie
• slapeloosheid
• PTSS
• PMS
• ADD/ADHD
• dementie
• Alzheimer
• autisme

Hoe werkt het?
Door middel van Audio Visuele Entrainment (AVE), een Neurotechnologische toepassing van licht en geluid, worden de hersenen entrained om weer met de gewenste hersenfrequentie te gaan werken. Deze methode ondersteunt en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en zorgt voor balans in de hersenen. De technologie wordt door toonaangevende klinieken, artsen en psychologen toegepast over de hele wereld, omdat het een snel, veilig en effectief alternatief is voor farmaceutische benaderingen.

De behandeling
De therapie bestaat uit een drietal (of meer) sessies. In de eerste sessie krijg je uitleg over de apparatuur en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. In de daaropvolgende twee sessies wordt het opgestelde plan geëvalueerd en indien nodig aangepast. Op deze manier behaal je maximaal effect van de Brainwave Therapie. Het behandelplan kan dagelijks thuis gevolgd worden.

Resultaat
Meer balans, betere gezondheid!
Brainwave Therapie verbetert te geestelijke balans, de gezondheid, stimuleert het denkvermogen en zorgt voor meer ontspanning. Je waarneming wordt vergroot, je geheugen verbetert en je kunt je gemakkelijker concentreren. Je slaapt beter en je bent weerbaarder tegen stress. De therapie zorgt ervoor dat je met meer voldoening en vreugde in het leven staat.

Afspraak
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Andere behandelvormen binnen Centrum Eén & Al zijn:
Acupunctuur, Cosmetische Acupunctuur, Astrologie, Ademtherapie, Aromatherapie, Brainwave Therapie, Businesscoaching, Dry Needling, EFT, Familieopstelling, Fysiotherapie, Gewichtsconsulent, Hypnotherapie, Lifecoaching, Massage, Medical Tape, Medisch Consult, Mulligan therapie, NEI therapie, Neurofeedbacktraining, Neurotherapie, Psychologische astrologie, Rebalancing, Reconnective healing, Regressietherapie / Reïncarnatietherapie, Reiki, Shiatsutherapie, Traumatherapie, Wandelcoaching, Voedingscoaching.

Comments are closed.