Aromatherapie

Bij Aromatherapie wordt uitgegaan van de helende werking van de geur van oliën die gewonnen worden uit bomen, planten en bloemen.

aroma therapie

De olie
De olie die voor aromatherapie gebruikt wordt is heel geconcentreerd en wordt essentiële olie genoemd. Allerlei kwalen kunnen verlicht worden, bijvoorbeeld in combinatie met een lichte massage. De essentiële olie wordt toegevoegd aan een basisolie in geval van massage.

Massages geven daarnaast, ook zonder toevoeging van essentiële olie, het lichaam ontspanning en bevorderen het geestelijk welzijn van de mens.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Naast massage met olie kan aromatherapie ook toegepast worden door gebruik te maken van een steen waarop pure essentiële olie gedruppeld wordt of door een paar druppels aan een stoombad (verdamper) toe te voegen.

De werking van de geur is diep, omdat het reukorgaan al ‘herinneringen’ opslaat uit de vroegste jeugd. Zelf als het bewuste weten geen antwoord geeft op vragen over de oorzaak van bijvoorbeeld psychische of psychosomatische klachten, dan zou aromatherapie via het reukorgaan toch verbetering en/of zelfs genezing kunnen worden bewerkstelligd als ingang in het onbewuste.

Afspraak
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Andere behandelvormen binnen Centrum Eén & Al zijn:
Acupunctuur, Cosmetische Acupunctuur, Astrologie, Ademtherapie, Aromatherapie, Brainwave Therapie, Businesscoaching, Dry Needling, EFT, Familieopstelling, Fysiotherapie, Gewichtsconsulent, Hypnotherapie, Lifecoaching, Massage, Medical Tape, Medisch Consult, Mulligan therapie, NEI therapie, Neurofeedbacktraining, Neurotherapie, Psychologische astrologie, Rebalancing, Reconnective healing, Regressietherapie / Reïncarnatietherapie, Reiki, Shiatsutherapie, Traumatherapie, Wandelcoaching, Voedingscoaching.

Comments are closed.