Therapie

Denk je therapie nodig te hebben en zoek je goede therapie in Hilversum?
Centrum Eén & Al is een therapie centrum en biedt voor alle leeftijden therapie- en behandelvormen op elk gebied: lichamelijk, geestelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

therapie in hilversum

Wij zijn succesvol bij:
Stress en stressklachten
Depressie
Angst en paniek
Migraine
Relatie problemen
Chronische vermoeidheid
Kindertherapie

Wij kunnen je helpen
Met onze therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer
Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Ook voor Reïntegratie en Revalidatie trajecten bieden wij diverse mogelijkheden.
Hiervoor is een verdere, uitgebreide intake mogelijk waarna het behandel traject met de Zorganizer wordt uitgestippeld.

Reacties van anderen
Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

 

Comments are closed.