Therapeut Hilversum therapie en coaching

Therapeut nodig? Heb je behoefte aan wat hulp en begeleiding in de vorm van therapie? Zie je ook door alle aanbieders en therapeuten de geschikte therapeut of therapievorm voor jou niet?

Je voelt misschien dat je ergens mee loopt, een lichamelijke klacht, een emotionele klacht of misschien een persoonlijke ontwikkelingsvraag. Maar welke vorm van therapie of therapeut is dan geschikt? Welke past bij je klacht, jouw persoonlijkheid en jouw wensen?

Wij kunnen je helpen
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.therapeut hilversum therapie en coaching

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Wij begeleiden je onder andere bij
Stress en stressklachten
Depressie
Angst en paniek
Migraine
Relatie problemen

Reacties van anderen
Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

Comments are closed.