EMDR en trauma therapeut Elsa Corolleur

EMDR en trauma therapeut hilversum

tekentherapie hilversum EMDR gooi
EMDR, Traumatherapeut Tekentherapeut & Oplossingsgerichte therapeut


Wij raken niet verstoord door wat er om ons heen gebeurt maar door onze gedachten hierover

X

Zo kwam EMDR en kleur, en trauma therapie bij mij
Zonsverduistering augustus 1999….Tijdens dat stille moment waar alles om me heen donker wordt, terwijl de zon op zijn hoogste stand is, valt een gigantisch besef in mij:
Wij zijn allemaal zonnen maar het leven plaats ons in een omstandigheid waardoor al onze stralen plotseling geblokkeerd worden. Wij leven in een eclips!
This page in English

In 2000 begon voor mij de zoektocht naar mijn schaduwkanten en naar het antwoord op de vraag: “hoe blijf ik, ondanks alle gebeurtenissen van het leven, in mijn kracht staan?” want ik wist…achter de wolken, schijnt altijd de zon!

Ik vond mijn antwoord in de Intuïtieve ontwikkeling; healing (kleuren healing en quantum touch); tekentherapie; oplossingsgerichte therapie; EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing); The Work van Byron Katie en de opleiding Medische basis kennis.
Al deze behandelingsmethoden heb ik mij eigen gemaakt middels opleidingen.

Hoe ik werk
Tijdens een consult blijf ik kijken naar jouw potentiële krachten die bij ieder mens aanwezig zijn. Wat aandacht krijgt groeit dus op die manier word jij steeds gestimuleerd om je te herinneren wie en wat jij bent zonder je persoonlijke hindernissen uit het oog te verliezen.

-Niet wat de problemen zijn wordt behandeld, maar hoe je naar ze kijkt. Met wat jij met je emoties, gedachten, oordelen, overtuigingen doet ga jij aan de slag (The Work van Byron Katie).

-Het kan zijn dat jij een traumatische ervaring hebt mee gemaakt waar bepaalde beelden of gedachten je leven op een negatieve manier beïnvloeden (EMDR).

-Het kan zijn dat jij behoefte hebt aan simpele maar daadkrachtige oplossingen om vooruit te gaan in je leven (Oplossingsgerichte therapie).

-Het kan zijn dat jij sommige emoties niet durft te tonen, of dat er onbewust iets speelt waar jij niet bij kan (Tekentherapie).

-Of het kan zijn dat je lichamelijke klachten hebt waar arts en specialisten geen medische antwoorden op hebben maar waar alternatieve geneeswijzen (pijn) verlichting kunnen bieden (Kleurentherapie en Quantum Touch).

Wij kijken samen welke behandelingsvorm het beste aansluit bij je klacht, soms resulteert dit in een combinatie van de onderstaande behandelingsmethode.

Alle genoemde therapieën zijn zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. Indien je fysiek niet in staat bent om naar Centrum Een & Al te komen, kan ik naar jou toe komen.

Afhankelijk van je verzekering kunnen de consulten vergoed worden.

Welkom bij Centrum Een & Al !

Zonnegroet,
Elsa Corolleur
EMDR en trauma therapeut

T: 06-40 911227 W: www.kleur-corolleur.com  E:  info@kleur-corolleur.com W: www.centrumeenenal.nl

 

Comments are closed.