Tarot

Behoefte aan eens een gehele nieuwe en frisse blik op die ene vraag, je probleem of die ene relatie? Tarot kan je daarbij verassend goed helpen.

Wat is tarot?
In een tarotconsult of tarotlegging wordt gewerkt aan jouw vraag of klacht middels tarotkaarten. Een tarotconsult geeft inzicht in innerlijke processen, situaties en gebeurtenissen in je leven en belichten vooral de kanten waar je je minder bewust van bent.

Wij kunnen je helpen!
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

 

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

 

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Onderwerpen
Binnen een tarotconsult kun je allerlei onderwerpen nader bekijken en bespreken. Je kunt bijvoorbeeld een specifieke situatie onder de loep nemen, kijken wat er rond een bepaald thema speelt of meer zicht krijgen op relaties (wat er op een diepere laag speelt).

De tarotkaarten
De tarot bestaat uit 78 kaarten en is onderverdeeld in een zogenaamde Grote en Kleine Arcana.

De 22 kaarten van de Grote Arcana staan symbool voor verschillende levensfasen en hebben een diepgaande psychologische werking. Ze zijn gebaseerd op het archetypische proces van ‘De reis van de Held’ als een van de oudste verhalen van de wereld en wijzen de weg om met onszelf in het reine te komen.

De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten die net als een ‘gewoon’ kaartspel verdeeld zijn in vier groepen (Staven, Pentakels, Zwaarden en Bekers). Deze kaarten hebben meer betrekking op de invulling in ons dagelijks leven.

Tarot Opleiding
Binnen Centrum Eén & Al kun je ook opleidingen volgen voor tarot. Kijk hiervoor in de agenda.

Nieuwsgierig geworden?
Voor informatie en een afspraak kun je het contactformulier rechtsboven in beeld invullen of bellen met 06-52084144.

Reacties van anderen

Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

Comments are closed.