Sportmassage

Sportmassage Hilversum
De belangrijkste taak van een sportmasseur is natuurlijk de sportmassage. Een sportmassage is vaak een goede aanvulling op een trainingsprogramma. Voor een afspraak bel je 06-52084144. Een sportmassage van een heel uur kost € 50,-

Sportmassage Hilversum

 

 

 

 

 

“Al maanden liep ik rond met een zeer slechte schouder, tot het punt dat ik mij moest ziekmelden. Na fysiotherapie kwam ik per toeval bij Sandra terecht. Na één behandeling kon ik de arm al veel beter bewegen. Na drie behandelingen was ik van mijn klacht af!
Ik weet nu dat ik zo af en toe naar Sandra moet gaan om te voorkomen dat ik klachten krijg.”
Chris T.

Sportmassage stimuleert
Een sportmassage kan zowel de functie stimulerend als ontspannend hebben. Via een stimulerende massage worden de spieren zodanig gestimuleerd dat de bloedstroom naar de spieren verbeterd. Op deze manier zijn je spieren beter voorbereid wanneer je een sportieve prestatie wilt leveren.

Concluderend kan het een deel van warming-up zijn maar ook als belangrijk onderdeel van spierherstel na het sprten.

Ontspannende sportmassage
Na het sporten zijn onze spieren vaak moe als gevolg van de afvalstoffen die worden geproduceerd tijdens de oefening. Een massage kan de stroom van afvalstoffen versnellen en verbeteren waardoor de spieren beter herstellen en je dus eerder weer topprestaties kunt leveren.

Letsel kan worden ervaren als gevolg van zitten veel en / of werken in dezelfde poitie gedurende de dag. Vaak worden deze klachten ervaren in de nek, rug en schouders. Een ontspannende massage kan deze spanning verlichten en de klacht oplossen.

Preventie en herstel
De sportmasseur doet meer dan alleen het geven van een massage! Je kunt ook vragen om verschillende soorten adviezen, bijvoorbeeld op het gebied van de set-up van je oefening of het bevorderen van spierherstel doormiddel van voeding. Dit is een onderdeel van letselpreventie.

Kamp je helaas met een(sport) blessure, dan kan een masseur in staat zijn om te het herstel te bespoedigen.

Afspraak en kosten
Een massage kost € 50,- voor een heel uur. Een afspraak kun je maken via 06-52084144.
Kijk voor uitgebreider info ook op www.massageshilversum.nl
Massage Hilversum ontspanningsmassage

Reacties van anderen:
Sipke Schoorstra
Ik ga al heel wat jaren naar verschillende masseurs, maar sinds ik Centrum Eén & Al heb ontdekt ga nergens anders meer naar toe. Op een verwarmde massagetafel wordt je van teen tot top hemels gemasseerd. Sandra voelt precies aan waar pijn en klachten zitten, zelfs klachten waarvan ik niet wist dat ik ze had, en dat is werkelijk een verademing. De massage gebeurt onder begeleiding van heerlijk ontspannende, helende muziek. Persoonlijk houd ik van een stevige, deep-tissue massage, en ik kan oprecht zeggen dat ik nog niet eerder iemand heb ontmoet die Sandra evenaart. Sinds ik dit heb ontdekt ga ik elke week langs voor een behandeling van 90 minuten. Het is ten slotte goed voor de gezondheid!

Manon Polare
Ik heb hier een heerlijke ontspanningsmassage gekregen en kan deze aan iedereen aanbevelen! Hele fijne plek, ben blij met dit super adresje.

Comments are closed.