Jaco Elken bij spiritueel Centrum Eén & Al Hilversum

Jaco Elken is Medium en geeft opleidingen bij Centrum Eén & Al, spiritueel centrum Hilversum.

Iets over Jaco Elken als persoon

Als ik terug kijk op mijn werkzaam verleden, heeft de menselijke interactie altijd centraal gestaan. Het persoonlijk contact tussen mensen onderling intrigeert mij. Communicatie staat daarin centraal. In de samenwerking met de spirituele wereld staat communicatie ook centraal. Hiermee bedoel ik het verstaan, het aanvoelen en het telepathische contact overbrengen naar begrijpbare taal.

De spirituele wijsheid en de persoonlijke boodschappen kunnen daardoor goed worden verstaan en begrepen. Ik heb mijn mediumieke kwaliteiten mogen ontdekken en uitbreiden in de laatste jaren d.m.v. opleidingen, cursussen, workshops, trainingen, consulten, cirkels en demonstraties. Veel van mijn leraren hebben opleidingen genoten van the Spiritealist Association of Great Brittain en het Arthur Findley College te Stansted. Zij zijn voor mij een inspiratiebron om zelf als instrument te werken met en vooral voor, de spirituele wereld. Waar wij allen vandaan komen en ooit weer naartoe zullen gaan.

Uit eigen ervaring weet ik dat mediumschap geen gave of talent is. Spiritualiteit behoort tot de evolutie van de mens. Het werken met jouw eigen gevoelslichaam, de energie die in je aura aanwezig is, en jouw innerlijke zintuigen is voor iedereen mogelijk. Het is wel belangrijk dat je met het mediumschap met beide benen op de grond staat ook al ben je als medium met een been op de aarde en een been in de spirituele wereld.

Website: www.mediumjaco.nl
Mediumschap 1+2
Opleiding
Als mens ben je altijd in ontwikkeling en het ontwikkelen en uitbreiden van je mediamieke gaven is voor iedereen mogelijk. Het belangrijkste wat je hiervoor nodig hebt is INTENTIE.

In de opleiding Mediumschap gaan we werken met onze innerlijke zintuigen. Door meditaties, visualisaties en veel oefeningen gaan we deze innerlijke zintuigen trainen. We gaan werken aan innerlijk zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Dit hebben we nodig om contact te maken met onze Gidsen en dierbaren in de spirituele wereld. We leren een goed en degelijk contact op te bouwen met onze spirituele begeleiders begeleiders die ons hierin graag ondersteunen. Deze contacten zijn doorgaans zeer intens en dierbaar. In de loop van de training bouw je jouw eigen contacten geheel zelfstandig op. Onder professionele begeleiding gaan we elke lesdag een stapje verder om zo de energieën te voelen en waar te nemen.

Een hele reeks aan oefeningen ligt hier aan ten grondslag,zodat jij op een vertrouwde manier ervaring krijgt in je eigen mediamieke kwaliteiten. Je leert het verschil tussen het paranormale, psychometreren (energie van persoon tot persoon) en een goede link/channel te leggen met de spirituele wereld. De opleiding bestaat uit 3 hele dagen en wordt afgerond met een certificaat Mediumschap I, II of III. Daarnaast is het altijd mogelijk je kwaliteiten en ervaringen in de Mediumcirkel te continueren en uit te breiden in de centra.

Trance Healing

In de opleiding Trance Healing I & II gaan we de vele vormen van healing samenbrengen. O.a. Handoplegging, Reiki, Shakra Healing, magnetiseren, spirituele healing en Trance Healing zullen tot een krachtige healing samengebracht worden in trance-staat. Je leert hoe je kan healen en hoe je contact moet maken met je healing Gidsen. Het is van essentieel belang dat we dat liefdevolle contact hebben en we zullen het contact gedurende de opleiding steeds sterker en sterker tot stand brengen.

Contacthealing, afstandshealing en zelfhealing zijn de 3 pijlers van het Healing Mediumschap die in trance- staat zeer krachtig en effectief is. Het werken in de aura en de diverse auralagen zal voor jou steeds meer en meer vertrouwd worden.

Iedereen wordt persoonlijk begeleid en zal vooruit worden geduwd op het pad van mediamieke ontwikkeling zoals je dat van Jaco gewend mag zijn.

Zoals de inleiding verteld gaan we in de Trance Healing Opleiding een totale vorm van healing aanbieden. Het werken met de Trance Energie zal jou en jouw helpers, je Healing Gidsen, beter en sterker doen healen voor diegene die de healing mag ondergaan. Het afstemmen op en in de energie wordt je geleerd. Het werken in verschillende posities in de diverse lagen van de aura zal worden aangegeven. Het aanvoelen waar en hoe te healen zal een intuïtieve manier van healen worden terwijl het contact tussen jou en de Gidsen aanwezig zal zijn. Jou wordt geleerd hoe je contact maakt en wat je mag doorgeven. Hoe de chakra’s staan, welke richting ze draaien en welke ze moeten draaien. De zeven buizen in iedere chakra apart en waar ze voor staan en hoe te herstellen.

Stap voor stap kom je in aanraking met contact- afstands- en zelfhealing. Jaco geeft door middel van diverse oefeningen aan hoe jij je ervaring in healing kan benutten in het trance healing werk. Het vertrouwen in je werk zal zienderogen toenemen met de liefde en energie van de Spirituele wereld.

Iedereen heeft het vermogen om te healen in zich en kan dit uitbreiden, of je nu net begint of al ervaring hebt met Trance Energie. Je zal met deze energie mogen werken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Meditaties, visualisaties en ademhalingstechnieken zullen jou meer het vertrouwen geven om als Trance Healer te mogen werken. Je zal de enorme energie van de Spirits door je heen mogen laten stromen en doorgeven.

Ziels Contact Cirkel

In deze mediamieke cirkel gaan we direct werken met en vanuit de ziel.
2012 is niet alleen een tijd van grote veranderingen in en op de Aarde maar ook een tijd van trance persoonlijke ontwikkeling die jou weer leert om vanuit je gevoel te leven. Het is een tijd van loslaten en één wording met jezelf. Stap je mee in de nieuwe tijd…?
Mijn gidsen hebben mij gevraagd om de nieuwe één wording van mens en ziel weer bij de mensen te initiëren. De oefeningen die ze me daarvoor hebben gegeven zijn voor iedereen toepasbaar en vereisen geen enkele vooropleiding. Tijdens de zielsconsulten Cirkel mag je jezelf volledig kwetsbaar opstellen en hoef je alleen maar te ontvangen. Een dag van werkelijk thuiskomen…

Belevingen:

- Op deze intensieve cirkel ga jij contact- maken en houden met je ziel.

- Je gaat de energie van je eigen kern ervaren en Je leert weer vertrouwen op je innerlijke stem en de begeleiding vanuit je hart.

- Het herkennen en begrijpen van de lichaamssignalen van je ziel.

- Integratie van je innerlijk kind.

- Inzicht krijgen in je deel- zelve en deze één laten worden met het basiszelf, De Ik Ben.

- Communiceren op zielsniveau met jezelf en anderen dmv je aanvoelgedachte.

- Een zielsconsult leren geven direct vanuit de ziel zonder gidsen, dierbaren of engelen.

- Introductie en opname van je zielengroep.
Docent: Medium & Medium Therapeut®
Jaco Elken

Jaco Elken is een gecertificeerd en gediplomeerd Medium, Medium Therapeut® & Trance Healing Therapeut®

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.