Shiatsutherapie

Last van stress, zit je lijf vast of stroomt het allemaal niet lekker en ben je toe aan echte ontspanning? Shiatsutherapie is dan wellicht iets voor jou.

shiatsutherapie hilversumShaitsu in Hilversum bij Centrum Eén & Al gezondhei
Wat is Shiatsu
Bij shiatsu wordt door middel van het drukken van bepaalde drukpunten de energie in de meridianen weer in balans gebracht en worden blokkades van energie opgeheven.

 

Wij kunnen je helpen!
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Shiatsu gaat uit van behandeling van het gehele lichaam. De oorzaak van klachten ligt vaak niet alleen op de plek waar je pijn voelt. De shiatsu-therapeut behandelt daarom soms het hele lichaam om op die manier het zelfherstellende vermogen ervan te stimuleren. Door shiatsu kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Ook kan shiatsu ondersteunend werken bij reguliere medische behandelingen en kan het preventief gebruikt worden.

De Shiatsu behandeling
Tijdens een Shiatsu behandeling ligt de cliënt meestal op een futon (een katoenen matras) op de grond. Daarbij is het prettigst als je comfortabele, losse kleding draagt. Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten, maar een eerste sessie duurt vaak 90 minuten omdat de volledige medische achtergrond eerst wordt doorgenomen.

Soms wordt bij de behandeling ook gewerkt  met aanvullende technieken als cuppen, moxa en guasha.

Reacties van anderen

Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

 

Comments are closed.