Sandra Souisa therapeut in Hilversum

Sandra Souisa Centrum Eén & Al
Directeur en oprichter Centrum Eén & Al

 
Geluk is niet het doel, maar de weg er naar toe, jezelf bevrijden van verleden de
kortste route 


In 2009 heb ik mijn leven een fantastische nieuwe wending gegeven. Ik vluchtte uit een ongelukkige en zeer gewelddadige relatie en moest mijn leven vanuit niets opnieuw opbouwen.

Een missie
Met lichamelijke schade, een stevige burnout en Post Traumatische Stress bestudeerde ik alles wat nodig was om mijzelf te helen op elk gebied; lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. De gedachte ook anderen te kunnen en mogen helpen naar een lijf en leven dat in balans is en geluk brengt, werd direct een enorme drive.  This page in English

Deze drive heeft tot gevolg gehad dat ik opleidingen tot LifeCoach,  NEI-therapeut (Neuro Emotionele Integratie), Neurotherapeut en Integratief Masseur ben gaan volgen.

Daarnaast heb ik HBO Medische Basis Vakken gestudeerd en heb ik mij verdiept in de (natuur)voedingsleer om mijn cliënten ook op het gebied van voeding en vitaliteit zo compleet mogelijk te kunnen adviseren.

Een nieuwe droom
Al snel volgde de droom om een centrum op te richten waar je Alles onder Eén dak kunt vinden. Een centrum waar diverse zelfstandig ondernemers uit de welzijnsbranche de krachten bundelen om een zo compleet mogelijk pakket aan zorg te bieden. Hierbij geloof ik sterk dat de kracht van 1 & 1 = 11 kan zijn!

Welke behandelvorm of therapeut?
Bij mij als Zorganizer kun je een gratis oriënterend gesprek aanvragen. Ik help je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. Ik verduidelijk de diverse behandelvormen en ben je behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Welkom bij Centrum Eén & Al!

Sandra Souisa
Lifecoaching, Neurotherapie, NEI therapie en Massage
E: info@centrumeenenal.nl W: www.centrumeenenal.nl W: www.massageshilversum.nl

fotografie Ewald Wagenaar, Koorddanser

Comments are closed.