Relatietherapie bij relatieproblemen in Hilversum

Relatieproblemen? Relatietherapie, helpt koppels met relatieproblemen deze te begrijpen en op te lossen en de relatie te verbeteren. Een paar ruzies over geld of late avondjes uit, geen hart – tot – hart gespreken meer en… Sex? Wat is dat?

relatietherapie bij relatieproblemen hilversum
Je relatie dreigt op de rotsen te lopen, en jullie weten het allebei . Maar je bent niet zeker hoe de relatieproblemen te repareren. Relatietherapie geeft de instrumenten om beter te communiceren, onderhandelen bij verschillen en jullie relatieprobleem op te lossen. Samen werken naar een gelukkige en fijne relatie met positieve communicatie is het doel.

Relatietherapie kan jullie helpen je relatie weer op te bouwen of samen besluiten dat je beter liefdevol uit elkaar kunt gaan. Hoe dan ook, kan relatietherapie helpen te communiceren en goed doordachte beslissingen te maken.

Zoek samen hulp
Hulp bij relatieproblemen kun je niet vroeg genoeg zoeken. Het kan nodig zijn om met een paar sessies jullie te helpen de crisis te doorstaan​​. Het kan ook zijn dat jullie relatietherapie voor enkele maanden nodig hebben, vooral als de relatieproblemen groter en heftiger zijn.

Wij kunnen je helpen
Met onze therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Relatietherapie kun je inzetten bij de volgende relatieproblemen:
- Communicatie problemen
- Ontrouw
- seks
- woede
- opvoeding van de kinderen
- geldzaken
- extreme jaloezie

Relatietherapie kan helpen bij het oplossen van conflicten en wonden helen.

Reacties van anderen
Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

Comments are closed.