Relatiecoaching

Zitten jullie vast in negatieve patronen en worden jullie relatieproblemen een beetje teveel? Communiceren jullie slechter en wil je daar hulp bij? Relatiecoaching of relatietherapie kan hierbij helpen.

relatiecoaching hilversum
Relatiecoaching of relatietherapie
Als je door middel van relatiecoaching of relatietherapie aan je relatiegeluk wil werken, een relatie wilt verbeteren, maar ook als je graag een goede relatie aan wil gaan. Hierbij kan het gaan om een liefdesrelatie, een werkrelatie, ouder-kind, co-ouderschap of vriendschap. Eigenlijk alle relaties tussen mensen. Dus voor iedereen die op zoek is naar een betere relatie.

Wij kunnen helpen!
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Relatieproblemen
Problemen in een relatie komen vaak niet voort uit de problemen die iemand heeft met iemand anders, maar met de verstrikkingen en patronen van die relatie. Tijdens de relatiecoaching worden deze verstrikkingen en patronen helder. Daarnaast krijg je inzicht in je eigen gedrag, gevoeligheden en die van de ander. Hierdoor kun je dingen op een andere manier zien, anders reageren en daarmee patronen doorbreken.

In de praktijk komt het vaak voor dat naast de relatiecoaching met beide partners ook individuele gesprekken worden gehouden om te werken aan eigen gedrag en issues.

Ook als je preventief je relatie onder de loep wilt nemen ben je van harte welkom bij Centrum Eén en Al.

Hoe ziet het behandelingstraject er uit?
We kijken gezamenlijk naar wat er speelt en wat je zou willen bereiken. Het is essentieel voor het slagen van een coachtraject dat er een klik is tussen coach en cliënt. Als je je veilig en vertrouwd voelt met ons contact, gaan we verder. Een consult duurt gemiddeld anderhalf uur.

Interesse
Voor het maken van een afspraak kun je het contactformulier rechtsboven in beeld invullen of bellen met 06-52084144.

Reacties van anderen

Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

Comments are closed.