Quantum Touch ®

Toe aan diepe ontspanning en heling? Of loop je tegen een blokkade aan? Misschien is Quantum Touch iets voor jou.

quantum touch hilversum
Wat is Quantum Touch?
Quantum Touch is een healingstechniek ontwikkeld door Richard Gordon. Hij ontdekte begin jaren 80 dat de combinatie van intens concentratie en ademhaling oefeningen en acceleratie creëert op de levensenergie (ook wel Chi of Prana genoemd).

 

Wij kunnen je helpen!
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Als de beoefenaar van QT een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie aanbiedt op een gebied met pijn of ontsteking dan zorgt hij/zij op deze wijze voor de mogelijkheid tot healing door resonantie en afstellen.

Hoe werkt Quantum Touch?
Elk organisme in onze wereld heeft een unieke eigen trilling.

Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, is er een tendens voor de trillingen om samen te komen, zich af te stellen op elkaar. Over het algemeen zal de lagere trilling toenemen om zich aan de hogere trilling aan te passen.

Quantum Touch gebruikt ademhalings- en meditatietechnieken om de trilling van de hand  tot een zeer hoge frequentie op te voeren. Wanneer de handen rond een gebied van pijn, spanning of ontsteking geplaatst zijn, zal de lage trilling van degene die de energie ontvangt zich aanpassen en de hoge trilling overnemen. Door dit hoge en krachtige trillingsveld kan de energie in een pijn- of ontstekingsgebied weer gaan doorstromen waardoor de pijn kan afnemen.

Op deze manier zorgt voor een helende energie voor de beoefenaar evenals voor de persoon die behandeld wordt. Door het gebruik van ademhaling en visualisaties houdt degene die behandelt zijn/haar energie op een hoog niveau; De therapeut zal door het gebruik van deze technieken niet uitgeput raken, meestal voelt men zich krachtig en energiek na het behandelen.

Healing is een fascinerend proces dat over het algemeen zeer slecht begrepen wordt. Terwijl vele mensen denken dat zij andere mensen kunnen healen, is het van uiterst belang om te realiseren dat healing altijd zelfgenezing is. Uiteindelijk helen de cellen zich. De cellen hebben als basiswens dat ze goed willen functioneren en in de juiste energieke, emotionele en voedingsmilieu’s, is dat het enige wat ze zullen doen.

Voor wat is Quatum Touch efficient?
-Uitlijnen van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand
-Ontstekingen die ontstaan na verwondingen zijn snel te genezen
-Herstellen van gedeformeerde of gebroken botten
-Emotionele blokkades worden in “beweging” gezet
-Uitstekende resultaten met (huil) baby’s, kinderen en dieren
-Je slaapt beter, je kunt makkelijker ontspannen
-Je bent meer geaard
- en natuurlijk kan je jezelf behandelen

Nieuwsgierig geworden?
Vul dan het contactformulier rechtsboven in beeld in of bel met 06-52084144.

Reacties van anderen

Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

Comments are closed.