Psycholoog, NLP Master en Scio Therapeut drs. Charlotte Citroen

Psycholoog Hilversum, NLP Master en Scio Therapeut
psycholoog Hilversumdrs. Charlotte Citroen

Psycholoog, NLP Master en Scio Therapeut in hilversum

In je buik, daar zit ook een systeem dat wéét wat waar is…

 

 

 

Wie ben ik?
In 1982 behaalde ik in Leiden mijn doctoraal psychologie. Na mijn afstuderen als psycholoog ging ik aan het werk als trainer communicatieve vaardigheden, als selectiepsycholoog( bij de Rijks Psychologische Dienst)  en outplacement consultant( oa voor de KLM).

Complementaire behandelvormen
Tijdens mijn studie psychologie raakte ik al geinteresseerd in alternatieve
benaderingen om mij beter te kunnen focussen, meer balans te ervaren.  Ik studeerde door tot Master NLP, NEI-therapeut en verdiepte mij in de spirituele wetten van materialisatie, dimensies en tijd via Keylontic Science.

Daarnaast heb ik mij, met name op het gebied van systeemopstellingen van Bert Hellinger en Enneagrammen,  Scio Quantum Biofeedback, verder ontwikkelt tijdens diverse trainingen en seminars in binnen en buitenland. Ik heb daarmee ook een spannende spirituele reis en ontwikkeling achter de rug, die nog steeds doorgaat!

Sinds 2000 voer ik  mijn eigen praktijk om mijn kennis over te dragen en clienten te ondersteunen.  Bij Quantum Body Boost kun je in een uur  een Quatum Body Check Scio meting  krijgen van basale waarden ten aanzien van je gezondheid. Daarna kan ik volgens de prioriteiten, die het Scio systeem aangeeft diverse therapievormen toepassen speciaal gericht op het beter in balans brengen van  lichaam en geest.

Met het systeem-en opstellingswerk van Bert Hellinger kun je meer inzicht verkrijgen in jezelf, je familie en andere relatiebanden en zo soms onbegrijpelijke oorzaken, die je beperken in je dagelijkse leven oplossen én hierin healing ervaren.

Daar ik nu een opleiding volg tot orthomoleculair gezondheidstherapeut, geef ik tevens vitamine-mineralen en fytotherapeutische (plantaardige supplementen) adviezen.

Wil je meer informatie en/of  een consult om jouw huidige staat van ‘gezond zijn’ inzichtelijk te krijgen of een systeemopstelling inplannen? Ik help je graag verder in je ontdekkingsreis.

drs. Charlotte Citroen
Psycholoog, NLP Master, NEI therapeut, natuurgeneeskundige

Aangesloten bij Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de beroepsvereniging van psychologen in Nederland.

T: 06 51966918 |  E: c.c.citroen@planet.nl | W: www.quantumbodyboost.nl  | W: www.centrumeenenal.nl

 

 

 

 


Comments are closed.