Drs. Joëlle Jaspers stelt zich voor

Psycholoog in Hilversum bij Centrum Eén & Al, gezondheidscentrum voor regio Gooi.
Joëlle kan je helpen als je vastloopt in jezelf of in je leven. Je bent welkom bij haar voor individuele therapie en tevens geeft zij relatietherapie en familieopstellingen.

Bij een psycholoog denk je misschien wel aan protocollen, diagnoses, en een onpersoonlijke benadering. Deze woorden passen niet bij Joëlle! Zij werkt juist op een intuïtieve en betrokken manier en sluit aan bij jouw beleving en gevoelens. Het is voor haar belangrijk dat jij je gezien en gehoord voelt. Het is namelijk niet niks om met je billen bloot te gaan bij iemand die je niet kent.

Natuurlijk speelt haar achtergrond als regulier psycholoog wel mee in de gesprekken. Het analytische wat ze daardoor in zich heeft, de manier van vragen stellen, de kennis die ze vergaard heeft en het professionele kader zijn bijvoorbeeld zaken die de context vormen van de gesprekken.

Samen met Joëlle kan je gaan ontdekken wat er allemaal in je leeft en op welke manier je in beweging kan komen. Je krijgt van haar tools aangereikt die op dit moment nuttig voor je zijn, je mag doorvoelen wat er doorvoeld mag worden en je doet in de gesprekken inzichten over jezelf op waardoor je anders leert kijken, naar jezelf en naar de wereld om je heen.

Zelf blijft Joëlle ook altijd bezig met ontwikkelen en inspiratie opdoen. Het mooie is dat de behandelwijze van Joëlle meegroeit met haar eigen leerproces in het leven.

Een greep uit wat oud-cliënten over haar zeggen:

Simone: “Joëlle straalt een enorme rust en warmte uit. Het zorgt ervoor dat ik me als cliënt heel veilig voelde bij haar. Naast fijne gesprekken hebben we ook verschillende oefeningen gedaan. Deze gaven me dieper inzicht in mezelf, daar profiteer ik nog steeds van. Ik had het gevoel dat Joelle er tijdens de sessies helemaal voor me was. De sessies leken als vanzelf te gaan, intuïtief, heel bijzonder.”

Nynke: “Ik heb de gesprekken met Joëlle als zeer warm, veilig en bijzonder ervaren. Met behulp van Joëlle heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Op een prettige, betrokken en rustige manier heeft ze mij nieuwe inzichten gegeven en ben ik in beweging gekomen. Haar persoonlijke en intuitieve benadering maakte dat ik mij gehoord en gezien voelde en hoewel het af en toe confronterend was, kan ik alleen maar zeggen dat ik heel veel zelfbewuster en rijker verder kan gaan!”

Arthur: “De juiste psycholoog vinden lijkt een hele opgave. Een zoektocht op internet ligt in het verschiet maar na het lezen van de website van Joëlle is verder speuren niet nodig. Joëlle is zoals ze zich presenteert: persoonlijk, betrokken en soms confronterend. Dankzij haar deskundigheid en intuïtie vindt zij voor iedere cliënt een eigen passende behandeling. Bij Joëlle ben je niet de zoveelste casus in een klinisch protocol en dat is een goede basis voor een succesvolle therapie. Ik kan nu een volgende stap in mijn leven maken en daar ben ik Joëlle dankbaar voor.”

Wil je nog wat meer cliëntenervaringen lezen? Lees dan verder op Joëlle’s website.

In de zomermaanden (juni t/m augustus) is het kennismakingsgesprek met Joëlle gratis.
Om contact op te nemen met Joëlle voor een afspraak of een vraag te stellen, kijk je op haar profielpagina.

 

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.