Werken bij

Centrum Eén & Al biedt praktijkruimte/workshopruimte/coachruimte aan inspirerende, zelfstandig ondernemers die werkzaam zijn in de welzijnsbranche of persoonlijke ontwikkeling. Aansluiten bij Centrum Eén & Al betekent alle voordelen van zelfstandig ondernemen (met behoud van eigen praktijknaam) en samenwerken met inspirerende collega’s in een zeer representatief en centraal gelegen pand.
Enkele voordelen zijn:
• Complementair werken
• Vergroten van aantrekking door samenwerking
• Desgewenst intervisie en casusbespreking onderling
• Hoge professionaliteit en representativiteit tegen relatief lage lasten

Tevens bieden wij, ook aan niet-deelnemers, workshopruimten en praktijkruimten te huur van diverse formaten voor trainingen, cursussen en lezingen.

Voor een impressie van onze mooie locatie zie de foto’s.

Wij bieden flexibiliteit aan zowel fulltimers als parttimers. Ben jij geïnteresseerd en denk je een goede aanvulling te kunnen vormen? Neem dan contact op met Sandra Souisa
op 06 52 08 41 44 of mail naar info@centrumeenenal.nl.

Gezien de samenstelling van ons team willen wij met nadruk de (orthomoleculair) artsen, massagetherapeuten, acupuncturisten, fysiotherapeuten, manueel therapeuten, psychologen en mesologen uitnodigen om contact op te nemen voor een eventuele aansluiting.

Ervaringen van anderen:
Huur cursusruimte in Hilversum
Prima ruimte! Ik heb deze ruimte meerdere malen gebruikt voor het geven van massage cursussen, meditatie cursussen en Reiki cursussen. Alle cursisten waren tevreden!
Raymond Bezems www.anand.nl

Coachruimte en praktijkruimte
Ik huur zeer regelmatig een spreekkamer bij Centrum Eén & Al. Dat zal ik ook blijven doen, want ik ben heel tevreden over deze locatie. Het is een prettige en warme plek om clienten te ontvangen. Goed bereikbaar, zowel met de auto als met het o.v.
De spreekkamers zijn gezellig ingericht en hebben tegelijkertijd een professionele uitstraling én er staat altijd koffie en verse thee klaar.  Kortom ik ben zeer positief en kan iedereen deze plek aanraden! Hartelijke groet, Anne Claire Boots

Seminars
In april heb ik een inspirerende bijeenkomst georganiseerd in Centrum Een & Al: Female Ambitions Fridays voor vrouwelijke ondernemers. De trainingsruimte paste qua sfeer helemaal bij het onderwerp. Sandra Souisa heeft duidelijk oog voor en ervaring met het maken van een goede opstelling voor dit soort bijeenkomsten, want de interactie en discussie tussen de sprekers en de deelnemers was uitermate goed!

Dit is voor herhaling vatbaar! In september organiseer ik weer Female Ambitions Fridays in Centrum Een & Al!

Yura Boerma  www.mamcoaching.nlwww.fafnu.nl  Female Ambitions Fridays

vergadering/bijeenkomst in Hilversum
Als groep Biophotonen therapeuten hebben we een prima vergaderdag gehad in Centrum Eén & Al. De zaal is goed te gebruiken voor zowel kleinere als grotere groepen. De communicatie en verzorging door Sandra Souisa vooraf en tijdens onze bijeenkomst was prima en we kijken uit naar meer vergaderdagen aldaar.

Hartelijke groet,  Ben Mikx www.coherentie-therapeuten.nl

Coaching en Praktijkruimte in ’t Gooi
Ik vind het inspirerend en motiverend om met een ervaren team van aangesloten professionals samen te werken. Ik ervaar Sandra Souisa als een betrokken en betrouwbare business partner.

Met hartelijke groet, Chris Veltman

Comments are closed.