Vitaliteitscoach en VP3 stofwisselingstherapeut Marieke Muste

MariekeMuste150px150px
VP3 Stofwisselingstherapeut
Persoonlijke Vitaliteitscoach

ELK UUR ETEN, ELK UUR FITTER: dat wil iedereen wel!

 

Sinds 2008 begeleid ik als vitaliteitscoach mensen met overgewicht, stofwisselingsproblemen en gezondheidsproblemen. Ik doe dit met stofwisselingstherapie. Hiermee ga je op weg naar een gezonder leven, mooiere en gezondere huid, optimaal werkende stofwisseling, vetverbranding en door de juiste begeleiding, veel minder kans op jojo-effect.

Binnen de Praktijk voor Persoonlijke Vitaliteit werk ik met het VP3-programma. Een programma om af te vallen, gewicht te beheersen, maar juist ook voor mensen die aan hun gezondheid willen werken, diabetes type 2, hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, schildklierproblemen, stoelgangproblemen en nog een scala aan andere gezondheidsklachten waar men van genoeg van heeft. Lees hier meer over het VP3 programma.

Ik werk als vitaliteitscoach met een paramedische achtergrond en een opleiding voor VP3 die ik in Zwitserland gevolgd heb.

Persoonlijke begeleiding
Omdat iedereen weet dat het lastig kan zijn er alleen voor te staan bieden wij persoonlijke begeleiding. Wij doen tijdens de consulten een meting van vet, vocht en spiermassa.We meten natuurlijk je gewicht, maar ook de omvang van je buik en heupen.

Wat wij belangrijk vinden is dat de spiermassa niet afneemt, maar juist het vet! Mannen vallen altijd iets sneller af dan vrouwen, dit heeft puur te maken met de lichaamssamenstelling van de beide, mannen hebben meer spieren dus een hogere.

Tijdens de consulten met je vitaliteitscoach bespreken we je vorderingen, je obstakels en je uitdagingen. Met een hoop informatie en motivatie kun je weer verder!

Uiteindelijke doel
Samen werken aan een gezonder leven. Een levensstijl die ruimte biedt voor gezelligheid, lekker eten, rust en ontspanning, maar waarbij een gezonde levensstijl centraal staat!

In mijn praktijk bij Centrum Eén & Al in Hilversum deel ik mijn expertise met prettige en zeer professionele collega’s.

Ik help je graag verder. Bel mij voor meer informatie op telefoonnummer 06-34 19 52 38
of kijk op de website www.persoonlijke-vitaliteit.nl

Hartelijke groet,

Marieke Muste
T: 06-34 19 52 38
E: hilversum@persoonlijke-vitaliteit.nl W:www.persoonlijke-vitaliteit.nl W:www.centrumeenenal.nl

 

 

Comments are closed.