Persoonlijke APK en vitaliteitsmeting in Hilversum

Persoonlijke APK en vitaliteitsmeting in Hilversum
Voel jij je moe of futloos, ben je snel ziek of presteer je niet zoals je gewend bent? Kom met een Persoonlijke APK achter de oorzaken en wordt snel weer vit en vitaal. Bel 06-52084144 voor een uitgebreide meting voor slechts € 65,-.

De persoonlijke APK en vitaliteitsmeting
De persoonlijke APK is een energetische vitaliteitmeting wat we bioresonantie noemen. Op 10.000 lichaamsfuncties en stoffen wordt je middels geavanceerde apparatuur helemaal doorgemeten.

persoonlijke apk en vitaliteitsmeting hilversumJe krijgt in een uur dus veel  inzicht in je stressfactoren, oorzaken van onbalans en een advies over waar je aan kunt werken om weer fit in vitaal te worden. Ideaal geschikt om te kijken of je tekorten hebt, intoleranties, allergieën of dat er een verborgen oorzaak is voor jouw futloosheid!

Mensen die 2 keer per jaar zich laten meten en de adviezen opvolgen hebben minder stress , zijn minder vaak ziek, voelen zich energieker, en kunnen zich beter concentreren en presteren meer.

Wat aan bod komt
De effecten van een ongezonde leefstijl, waterhuishouding, niet voldoende bewegen en slechte voeding worden allemaal gemeten.Evenals vitamine gebrek, allergieën of intoleranties voor bepaalde (voedings)stoffen.

De onderliggende oorzaken worden opgespoord, zoals bijvoorbeeld een belasting van virussen en bacteriën, bij onder andere de kinderziekten of griepvirussen, de bijwerking van vaccinaties of een kwikbelasting bij amalgaamvullingen en ook eventuele vitamine gebrek.

Als er sprake is van een belasting met toxines, een virus of bacterie, dan krijg je advies over het volgen van een homeopathische ontgiftingskuur en/of supplementen om de toxines of de ziekteverwekker uit je lichaam te verwijderen.

Conflicten op onderbewust niveau en niet verwerkte emotionele ladingen komen ook in beeld. Je krijgt een holistisch inzicht in de stressniveaus bij jezelf in al je dimensies. Het is geen medische diagnose maar een inzicht in stressfactoren die jou verzwakken.

Je kunt lang doorlopen met klachten van zeurende pijntjes, vermoeidheid of spanning. Ziekten, micro-organismen, zoals virussen, bacteriën kunnen jarenlang in ons lichaam zitten voordat de symptomen van ziek zijn zich aandienen.

Preventieve zorg steeds belangrijker
Preventieve zorg wordt steeds belangrijker! Mensen moeten tegenwoordig langer doorwerken en willen fit blijven tot op hoge leeftijd. Hierdoor wordt de preventieve zorg voor steeds populairder en belangrijker. Het tijdig onderkennen van te hoge stresniveaus, beginnende degeneratie, verminderde concentratie en dus productiviteitsverlies is een voorwaarde om op tijd in te grijpen, voordat mensen ziek worden. Met deze persoonlijke APK en vitaliteitsmeting geef je jezelf een goede voorsprong!

Het reseultaat
Het resultaat is, dat blokkades verdwijnen en organen en  lichaamsfuncties weer beter gaan functioneren. Je gaat je vitter en vitaler voelen.

Wat is bioresonantie
Bioresonantie wordt ook wel biofysische geneeskunde genoemd of genezen met Bio-energie, de potentie van de niet-reguliere geneeskunde. Hier heeft arts Nico Westerman boeken over geschreven en zijn congressen gehouden van de Arts- en Acupunctuurvereniging.

Het is DE ontwikkeling van de energetische geneeskunde, de geneeskunde van de 21ste eeuw!

Dr. Memet Oz, bekend van Opra Winfrey, stelt dat “energetische geneeskunde” voor een aardverschuiving gaat zorgen in de geneeskunde van de komende 10 jaar.

Centrum Eén & Al
Met onze therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

 

Comments are closed.