Beroepsopleiding Tarot Master

Opleiding tot Tarot Master in Hilversum bij Centrum Eén & Al door Michelle Gonzales

Tweejarige beroepsopleiding Tarot Master

Tijdens de tweejarige beroepsopleiding Tarot Master leer je professioneel te werken met het tarot als inzichtsinstrument. In de praktijk betekent dit dat je de kennis en vaardigheden die je tijdens de opleiding opdoet professioneel kunt inzetten tijdens het counselen.

Opleiding Tarot MasterEerste jaar

Tijdens het eerste jaar leer je alles over de 22 Grote en 56 Kleine Arcanakaarten van deze eeuwenoude beeldentaal. We schenken uitgebreid aandacht aan verschillende legpatronen, gesprekstechnieken, numerologie en aan het leggen van verbanden tussen de verschillende kaarten. Er wordt veel geoefend met verschillende legpatronen.

Tweede jaar

In het tweede jaar van de opleiding behandelen we het Crowley tarot en het tarot van Marseille. Daarnaast leer je consultverslagen te schrijven en vergroot je je vaardigheden in het leggen van onderlinge verbanden, de verschillende legpatronen en gesprekstechnieken. Om deze juist te benutten is het nodig een gedegen therapeutische basiskennis te hebben. We besteden daarom ook uitgebreid aandacht aan begrippen als projectie en introjectie.

Tijdens je eigen therapeutisch proces, dat hoort bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling, vergroot je je zelfkennis en leer je om te gaan met je eigen schaduwkant.

Ethiek

Omdat de beroepsopleiding je op professioneel niveau leert werken met de tarotkaarten zijn ethiek en de Beroepscode belangrijke onderdelen van het tweede studiejaar. Je rondt de opleiding aan het eind van het tweede jaar af met een scriptie en legt een praktijkexamen af. Als je voor beide met een voldoende wordt beoordeeld ontvang je het door de Tarot Beroepsvereniging Nederland gecertificeerde getuigschrift.

Lessen en locaties

De lessen worden gegeven bij Centrum Eén & Al in Hilversum. www.centrumeenenal.nl
Voor alle start data kun je het beste bellen met Michelle Gonzales op 06-21933375.

Kosten
De kosten voor de opleiding zijn 1.350,– euro per jaar. Inclusief lesmateriaal, lunch, kaarten en boeken.

Docenten

Lessen worden gegeven door professionele tarotisten onder supervisie van Michelle Gonzalez. Als oprichtster en drijvende kracht achter de Academie van Tarot heeft zij het lesmateriaal® en de lesmethode® ontwikkeld. Michelle werkt al jaren op professioneel niveau met het tarot en heeft een schat aan ervaring opgedaan. Dagelijks zet zij de kaarten in bij het consulteren en coachen van haar klanten. Michelle is onder andere bekend van verschillende artikelen in Happinez.

Voor meer informatie kun je ook kijken op www.academievoortarot.nl of bellen met Michelle op 06-21933375

Comments are closed.