Opleiding Spiritisme

Opleiding spiritisme in Hilversum bij Centrum Eén & Al door Max en Michelle Gonzales
Spiritisme iets voor jou?
Wil je meer weten over de spirituele wereld en ontdekken waar je spirituele kracht ligt? Tijdens dit introductiejaar staan jouw spirituele ontwikkeling, het contact leggen met spirituele gidsen en hoe met hen te werken centraal.

Meld je nu aan voor de opleiding spiritisme en maak kennis met spiritueel reinigen, het werken met kruiden, gidsen, orakels en nog veel meer!

Wat is Spiritisme?
De basisprincipes van het spiritisme zoals wij beoefenen zijn de leer van Allan Kardec en de Cult van Maria Lionza uit Venezuela. Kardec stelt dat de mens na zijn dood als geest voortbestaat en dan in staat is om met andere, nog levende mensen te communiceren. Het spiritisme gaat er vanuit dat de dood geen wezenlijke verandering in de geest van de mens teweegbrengt. Door de dood scheiden lichaam en geest zich; het lichaam blijft achter. Een beoefenaar van het spiritisme wordt spiritist genoemd.

Wie zijn wij?
Max Gonzalez
is sjamaan vanaf zijn vijfde jaar en heeft een schat aan kennis en ervaring in het spiritisme. Hij heeft er veel plezier in om mensen de oude kennis van de indianen op een praktische manier te onderwijzen.

Michelle Gonzalez is al tien jaar spiritiste en daarnaast professioneel tarotiste. In onze lessen staan transparantie, realiteit en praktisch werken voorop; Spiritisme wordt pas op de juiste manier uitgevoerd als je je gezonde verstand gebruikt en met beide benen op de grond staat.

Wat leer je?
Tijdens het introductiejaar ga je onder andere een altaar opbouwen voor je voorouders. Je leert hoe je mensen en huizen spiritueel kunt reinigen en hoe te werken met geneeskrachtige kruiden. We besteden intensief aandacht aan het contact leggen met  spirituele gidsen en hoe praktisch met ze te werken via spreuken en orakels.

Na dit jaar kun je nog zes aanvullende modules volgen om je kennis te vergroten en te verdiepen.

Praktische informatie
Het introductiejaar bestaat uit 15 lessen op zondagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur.
 De eerste twee uur behandelen we de theorie die we in de laatste twee uur in praktijk te brengen. Soms trekken we er tijdens de praktijklessen op uit en maken we gebruik van gastdocenten. Hoofddocenten en persoonlijk begeleiders: Michelle en Max Gonzalez

Volgen van het introductiejaar kost 1250 euro, inclusief materialen.

Lesdata
13 oktober 2013
10 november 2013
24 november 2013
15 december 2013
12 januari 2014
2 februari 2014
9 februari 2014
2 maart 2014
16 maart 2014
30 maart 2014
13 april 2014
11 mei 2014
25 mei 2014
8 juni 2014
22 juni 2014
Interesse?
Als je geïnteresseerd bent in het introductiejaar Spiritisme willen we graag een intake met je houden. Het introductiejaar Spiritisme is niet alleen leren, het betekent ook de confrontatie met jezelf en we willen dan ook dat je weet waar je aan toea bent als je aan dit jaar begint.

Meer informatie en aanmelden voor het introductiejaar of de modules:
info@tomasa.nl

of  bel 035 622 99 11

Aanvullende modules Spiritisme

Module 1: Santeria
 Santeria is een geloof dat door de slaven uit Afrika is meegenomen naar Zuid-Amerika. De slaven beoefenden stiekem hun eigen geloof door hun goden te verschuilen achter de katholieke goden. Santeria is een prachtige natuurreligie met mooie verhalen en nuttige rituelen. Leer meer over de zeven goden, hun krachten en hoe met ze te werken via diverse rituelen. Voor één van de rituelen gaan we naar het bos, de zee of een rivier.

Module 2: Vikingen en runen
 Vikingen waren niet alleen bloeddorstig en bruut; het was ook een volk dat zijn tijd ver vooruit was. Maak kennis met het orakel van de Vikingen: de runen. Je gaat je eigen runen maken en leert ermee te werken. We bekijken de Noorse Mythologie, het geloof dat de Vikingen hadden en hun manier van leven. Michelle deelt tijdens deze module ook haar eigen documentatiemateriaal uit Noorwegen met jou.

Module 3: Kaarsenmagie

Samen met Max maak je zelf je eigen magische kaarsen. Leer wat de verschillende kleuren betekenen in de kaarsenmagie, welke materialen te gebruiken, wanneer je gebruik kunt maken van kaarsenmagie en hoe een ritueel precies uitgevoerd moet worden. Tijdens deze module leer je verschillende rituelen met kaarsenmagie, onder andere voor genezing en geluk.Module 4: Spirituele kracht
 Aanvullend op het introductiejaar gaan we dieper in op hoe je spirituele kracht herkent en ervaart. Tijdens paranormale oefenspelletjes, meditatie en oefeningen uit het Spiritisme zal je voelen en ontdekken waar onze spirituele kracht zit. Tijdens de module onderga je een ritueel dat uitgevoerd wordt door Michelle en/of Max om je eigen spirituele kracht te vergroten en beter te voelen,

Module 5: de Schaduwkant
 We leren je in deze module vooral niet hoe je zwarte hekserij moet uitvoeren, maar wel hoe je kunt herkennen of iemand hier last van heeft. En wat nog veel belangrijker is; hoe kun je iemand spiritueel reinigen. Leer hoe jij jezelf en anderen kunt beschermen tegen negatieve energie. Ook leer je niet te blokkeren door je eigen negatieve energie. Tijdens de theorie gaan we het hebben over demonen, exorcisme, dolende zielen en andere “zwarte zaken”. Niet voor niets heeft het Vaticaan zijn eigen “exorcisme” school  opgericht!Module 6: de Lichte kant
 Welke engelen zijn er? Leer over engelen, hun energie en hoe hiermee te werken. Ga op zoek naar jouw engel in een engelenmeditatie. We gaan het hebben over healen en rituelen hiervoor. Met oefeningen gaan we op zoek naar de rust en vrede in onszelf. Want: zuiverheid begint uiteraard bij jezelf.

Praktische informatie
De lessen worden gegeven door Michelle en of Max Gonzalez. Bij Vikingen en Runen is Miguel Salcedo, gespecialiseerd in dit onderwerp, aanwezig. De modules worden in blokken op zaterdag en zondag gegeven van 13.00 tot 17.00 uur.

Een module volgen kost 175 euro, inclusief materiaal. Voor meer informatie kun je tevens kijken op www.tomasa.nl

Comments are closed.