Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage Hilversum
Teveel gestress? Pijnlijke spieren? Even uit het gejaag en heerlijk ontspannen met ontspanningsmassage?

Bij Centrum Eén & al kun je terecht voor de heerlijkste ontspanningsmassage. Voor het maken van een afspraak bel je Sandra Souisa op 06-52084144. De massage kost € 50,- voor een heel uur.

“Wat een heerlijke ontspannende ervaring. Sandra heeft een combinatie van massage stijlen die ik heel bijzonder vind. Ik kan haar van harte aanbevelen!”
José.

ontspanningsmassage hilversum

 

 

 

 

 

 

 

Reacties van anderen:
Manon Polare
Ik heb hier een heerlijke ontspanningsmassage gekregen en kan deze aan iedereen aanbevelen! Hele fijne plek, ben blij met dit super adresje.

Wat doet de ontspanningsmassage met het lichaam
Vrijwel elk systeem van het lichaam wordt beïnvloed door een heerlijke ontspanningsmassage, direct of indirect.

Het skelet: wordt indirect beïnvloed door een ontspanningsmassage. Verbeterde circulatie van bloed brengt zuurstof en voedingsstoffen naar de botten. Stijfheid en pijn kan worden verminderd. Als de spieren zachter en flexibeler worden dan neemt je vermogen tot soepel bewegen toe.

Het spierstelsel: Sommige massage bewegingen ontspannen en rekken de spieren, verminderen de spierspanning en kramp. Massage maakt ook de spieren meer flexibel door deze vermindering van spierspanning. Spieren die vermoeid zijn door sport worden sneller hersteld door massage dan door rust.

Het zenuwstelsel: Kalmerende massage kan verlichting bieden bij nerveuze prikkelbaarheid en stress gerelateerde aandoeningen zoals slapeloosheid en spanningshoofdpijn. Als massage wordt ingezet om de energiestroom te stimuleren, kan massage vermoeidheid en letharie verlichten.

Circulatiesysteem: Massage verbeterd de doorstroming van het bloed waardoor huid en organen van meer voedingsstoffen worden voorzien.

Lymfestelsel: Zachte massage stimuleert het lymfesysteem, dat duidelijk het lichaam van een ophoping van afvalproducten afhelpt. Het ontspannende effect van de massage kan stress verlichten, wat een absolute boost is voor het immuunsysteem.

Ademhalingssysteem: Naarmate je meer ontspant tijdens een massage, wordt de ademhaling trager en dieper. Hiermee wordt het circulatie systeem via de longen efficiënter.

Spijsverteringsstelsel: Massage helpt ontspannen en kan daarom helpen de peristataltiek van de darmen te verbeteren. Dit kan een balancerend effect op het gehele spijsverteringssysteem hebben.

Urine-systeem: Afvalstoffen die zijn uitgebracht tijdens de massage worden via het bloed naar de nieren gebracht waarna ze kunnen worden uitgefilterd en verwijderd.

Vrouwelijk voortplantingssysteem: menstruele problemen, zoals menstruatiepijn en PMS kan worden verlicht door de ontspannende werking van een ontspanningsmassage, net als symptomen van de menopauze.

Na een massage voelt men zich ontspannen, verfrist, opgewekt en ook vrolijker.

Afspraak en kosten
Een massage kost € 50,- voor een heel uur. Een afspraak met Sandra kun je maken via 06-52084144. Kijk voor uitgebreider info ook op www.massageshilversum.nl

Massage Hilversum ontspanningsmassage

 

Comments are closed.