Neuscorrectie

Neuscorrectie met fillers bij Centrum Eén & Al in Hilversum, regio Gooi
Neuscorrectie
Met een tijdelijke filler kun je veel ongewenste oneffenheden van de neus opheffen. Je hoeft hierbij dan geen operatie of chirurgische neuscorrectie te ondergaan. Wanneer je een bijvoorbeeld een haakneus hebt, een te diepe groef in de neus of een neus met een bobbel, een neuscorrectie met een filler geeft direct en op een veilige manier resultaat.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

De medisch cosmetische behandelingen als een neuscorrectie worden uitgevoerd door onnze kundige en ervaren professional op het gebied van beauty en expressie verbetering.

Neuscorrectie met botoxneuscorrectie gezichtscontouren
Neuscorrectie zonder operatie

Voor de kosten van de behandelingen kijk je hier.

Centrum Eén & Al
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke personen of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops
Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak. Welkom bij Centrum Eén & Al!

Comments are closed.