Ellen Nieuwland – Natuurvoedingsdeskundige en voedingsconsulent in Hilversum

natuurvoedingsdeskundige hilversum zwVoedingsconsulent en natuurvoedingsdeskundige

 

Laat voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding

 

Voeding is zeer belangrijk wanneer je gezond en vitaal wilt blijven. Ik vind het in mijn werk belangrijk om informatie te geven over voeding die je cellen voedt en niet alleen maar de maag vult.

Cure4Life
Mijn naam is Ellen Nieuwland en ik heb Hypermobiliteitssyndroom (HMS). Ook ben ik vorig jaar geopereerd aan borstkanker. Via oedeemtherapie ben ik in contact gekomen met Cure4Life, de methode die ik toepas in mijn begeleiding.

Ik kan mij goed vinden in de orthomoleculaire voeding en het mooie programma van Cure4life sluit hier mooi op aan!

Afslankprogramma op maat
Je krijgt een afslankprogramma dat op maat is gemaakt in samenwerking met het medisch team van Cure4Life. Na het afvallen laat ik je niet los, maar krijg je handvatten voor de toekomst, om te voorkomen dat je terugvalt in oude gewoonten.

Je krijgt een algehele vetmeting, dus ook aan de binnenkant van het lichaam en de omvang van verschillende lichaamsdelen. Deze houden wij gedurende het proces bij, om te zien wat de vooruitgang is.

Supplementen
Tevens kun je bij mij terecht voor plantaardige supplementen, verschillende soorten thee en essentiële oliën ter ondersteuning van de reinigingsprocessen van het lichaam.

Info en vrijblijvend consult
Wil je meer informatie over hoe wij deze reis naar een goede gezondheid samen gaan uitstippelen? Je bent van harte welkom voor een gratis vrijblijvend consult, ter waarde van € 75. Een ideale mogelijkheid om kennis te maken en je persoonlijke situatie te bespreken.

Graag tot ziens!

Ellen Nieuwland
Natuurvoedingsadviseur

T: 06-1431 4942 E: enieuwland@cure4life.nl W: Cure4Life W: www.centrumeenenal.nl

 

 

Comments are closed.