Mesoloog Hilversum bij Centrum Eén & Al

Nu ook mesoloog in Hilversum bij holistisch gezondheidscentrum Centrum Eén & Al.

Wat is mesologie Mesologie combineert reguliere geneeskunde met complementaire geneeskunde en haalt uit beide het meest effectieve.

Voor een gratis oriënterend gesprek, om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen, neem je contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44. mesologie hilversum

Wat onderzoekt mesologie Ons hele leven worden wij blootgesteld aan allerlei invloeden welke onze lichamelijke processen verstoren. Deze kunnen leiden tot (chronische) klachten.

 

 

Deze invloeden kunnen van buitenaf zijn zoals: bacteriën die ziekten veroorzaken ongelukken en verwondingen verkeerde voeding welke toxines bevatten geopatische belasting en straling

En van binnenuit bijvoorbeeld: tekort aan hormonen psychische of emotionele blokkades

De Mesoloog onderzoekt welke invloeden klachten bij jou veroorzaken en zoekt dan een manier om deze klachten te verhelpen.

Chronische klachten kunnen zijn: (langdurige) moeheid menstruatieproblemen migraine, hoofdpijn nek-, schouder- of rugklachten voedselintoleranties

Het onderzoek De mesoloog onderzoekt jouw klachten aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en een aantal onderzoeken:

- Onderzoek van het lichaam, de gewrichten, de huid en de buikorganen – Pols- en tongdiagnostiek volgens de traditionele Chinese geneeskunde en Ayurveda. – Electro Fysiologische Diagnostiek. De Mesoloog meet 80 tot 100 punten, op de handen en de voeten. – Soms vult de Mesoloog dit onderzoek aan met metingen van mineralen, hormonen, enzymen en andere stoffen.

Therapie en middelen Daarna volgt de keuze van middelen. De Mesoloog onderzoekt de keuze via de Electro Fysiologische Diagnostiek en legt uit waarom deze middelen worden ingezet. Vervolgens wordt aan de hand van de resultaten van het onderzoek  een voorstel voor een therapieplan gedaan. Daarin geeft de Mesoloog aan welke geneesmiddelen geadviseerd worden (homeopathie, kruiden, orthomoleculaire middelen) en kunnen er voedingsadviezen geven worden. Ook is het mogelijk dat de Mesoloog een bepaalde leefwijze adviseert.

Mesologie preventief Met mesologie kun je ook een preventieve check-up verrichten, waardoor ernstige klachten mogelijk voorkomen kunnen worden.

Verwijzing niet nodig Voor mesologie is geen verwijzing van een huisarts noodzakelijk. Er wordt wel gestreefd naar een goede samenwerking met artsen, specialisten, en/of andere disciplines binnen Centrum Eén & Al.

 

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.