Masseur in Hilversum Gerrit van Dorp

Masseur in Hilversum voor ontspanningsmassage
masseur in hilversum

Masseur in Hilversum
Life coach en Vitaliteitscoach

Mens sana in corpore sano à “Een gezonde geest in een gezond lichaam”                         


X
Massage brengt je tot rust en geeft jou de aandacht die je verdient.
We hebben er allemaal wel eens mee te maken: je bent gestrest, je voelt je moe, je bent gejaagd en onrustig. Je spieren zijn gespannen en pijnlijk. Met name je nek, schouders en rug hebben het zwaar te verduren.

Vaak wordt vermoeidheid genegeerd en wordt er niet naar het lichaam geluisterd. We blijven maar doorgaan en doorgaan en doorgaan.

We moeten zo veel en vergeten om goed voor onszelf te zorgen, rust te nemen. Totdat de inspanningen (en te weinig rust) zich gaan wreken: stress, pijnlijke spieren, slecht slapen, blessures en vermoeidheid komt steeds vaker voor.

Tijd voor ontspanning, tijd voor rust, tijd voor aandacht … tijd voor een massage.

Wetenschappelijk bewezen: Massage maakt je gezonder
Een massage werkt zeer ontspannend. Je laat alle stress varen en ervaart een compleet gevoel van welzijn. Maar massage doet veel meer dan je alleen maar goed voelen. Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat massage zowel psychische als lichamelijke gezondheidsvoordelen biedt.

Zie:  http://www.alternatieva.com/vakblad/massage/massage-maakt-je-gezonder/

Stress en massage
Steeds meer onderzoeken tonen aan hoe schadelijk chronische stress voor ons is, niet alleen de geestelijke maar ook de lichamelijke effecten zijn enorm.

Wetenschappers noemen niet voor niet stress als volksvijand nummer 1.

Massage vermindert niet alleen de gevolgen van stress maar kan ook een grote bijdrage leveren aan het wegnemen van de oorzaak. Aandacht voor jezelf, luisteren naar je lichaam. Zorgen voor momenten van ontspanning. Het weg masseren van stijve en pijnlijke spieren. Maar vooral de bewustwording dat je onder spanning staat en daar iets mee moet gaan doen !

Meer over mij
Een aantal jaren geleden heb ik de drukte en hectiek van het senior management in het bedrijfsleven vaarwel gezegd en ben ik me gaan bezighouden met datgene wat me het meeste energie geeft ….. het helpen, coachen en begeleiden van mensen in de zoektocht naar geestelijk en lichamelijk evenwicht.

Ik heb me met name gespecialiseerd in het omgaan met stress en het voorkomen van een burn-out. Mijn specifieke behandelwijze staat hier verder beschreven. Naast masseur ben ik ook Life- en vitaliteitscoach. www.staterus.nl/coachen

Gerrit van Dorp, Masseur in hilversum
T: 06-51592601  E: g.vandorp@hetnet.nl  W: www.staterus.nl/massagepraktijk W: www.centrumeenenal.nl

 

Comments are closed.