Masseren leren Gooi

Masseren leren Gooi in Hilversum bij Centrum Eén & Al
In deze massagecursus leer je een volledige lichaamsmassage te geven, met technieken van Rebalancing. Het is een fysieke, langzame en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken. De techniek van masseren staat centraal met veel aandacht voor je eigen houding. Je leert diep in de spieren en weefsels te masseren, de gewrichten te ontspannen en zachte massage. We leren je om te werken vanuit ontspanning; onder andere door je eigen lichaam zo efficiënt mogelijk te gebruiken en jezelf te blijven voelen. Hierdoor ben je als gever na de massage zelf ook verkwikt en energiek. Er wordt ook ruim aandacht besteed aan de kunst van het ontvangen van de massage.

De cursus wordt gegeven door Alice Edelenbos, gediplomeerd Rebalancer met een eigen praktijk in Baarn.

De eerste les is een open les. Na de open les kun je besluiten of je de cursus voor de volgende 10 donderdagavonden wilt volgen. Kosten open les € 30,-.

Inschrijven: Je reserveert een plaats voor de cursus door je aan te melden bij Alice via e-mail of telefoon. Een bevestiging en nadere informatie hierover stuur ik je toe na inschrijving. Voor meer informatie en inschrijving: Alice Edelenbos 06-21260345 info@alice-rebalancing.nlwww.alice-rebalancing.nl

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.