massages diverse vormen

Massages: Ontspanningsmassage en Sportmassage in Hilversum
Binnen Centrum Eén & Al hebben wij diverse mogelijkheden voor massages zoals ontspanningsmassage en sportmassage. Bel 06-52084144 voor het maken van een afspraak.

Massage ontspanningsmassage hilversum

 

 

 

 

 

 

Sportmassage en ontspanningsmassage
Het is de oudste en wellicht de meest bekende methode om tot ontspanning te komen. In het oosten worden massages gezien als natuurlijke ondersteuning van het dagelijks bestaan. This page in English

Reacties van anderen:
Sipke Schoorstra
Ik ga al heel wat jaren naar verschillende masseurs, maar sinds ik Centrum Eén & Al heb ontdekt ga nergens anders meer naar toe. Op een verwarmde massagetafel wordt je van teen tot top hemels gemasseerd. Sandra voelt precies aan waar pijn en klachten zitten, zelfs klachten waarvan ik niet wist dat ik ze had, en dat is werkelijk een verademing. De massage gebeurt onder begeleiding van heerlijk ontspannende, helende muziek. Persoonlijk houd ik van een stevige, deep-tissue massage, en ik kan oprecht zeggen dat ik nog niet eerder iemand heb ontmoet die Sandra evenaart. Sinds ik dit heb ontdekt ga ik elke week langs voor een behandeling van 90 minuten. Het is ten slotte goed voor de gezondheid!

Ben Mikx
In het meest rustige deel van Centrum Eén& Al is de massage kamer waar je in een mooie atmosfeer met zachte achtergrondmuziek wordt ontvangen door Sandra. De massagetafel is verwarmd en je wordt toegedekt als het nodig is. Ik onderga een ontspanningsmassage die met toestemming van de stevige soort is. Een uur lang word je van voeten tot aan de hoofdharen behandeld. Stevig dus en gericht wat langer waar het vast zit. Je voelt dat het bloed weer beter gaat stromen en nu een dag erna is de ontspanning van rug, schouders en nek om nog goed van te genieten. Voor herhaling vatbaar, en een prima behandeling voor het gezond houden van de spieren en gewrichten. Zeg maar een APK . Sandra weet ook te adviseren wanneer er tijdens de massage ander soort klachten besproken worden. Het Centrum biedt verrassend veel om je gezondheid in goede staat te brengen en te houden.

Manon Polare
Ik heb hier een heerlijke ontspanningsmassage gekregen en kan deze aan iedereen aanbevelen! Hele fijne plek, ben blij met dit super adresje.

Sportmassage
De sportmassage is gericht op diepe ontspanning en het herstel van de spieren. Naast het ontspannen van lichaam en geest, hebben massages therapeutische waarden. Onderzoek heeft uitgewezen dat een regelmatige massage de spijsvertering verbetert, slaapproblemen verminderd en de bloedsomloop stimuleert. Ook wordt het energieniveau positief beïnvloed.

Het snelle ritme van het hedendaagse prestatiegerichte leven, doet ons vaak vergeten om tijd voor onszelf vrij te maken. Een massage is een uitstekende gelegenheid om te onthaasten en tijd aan onszelf te schenken.

Na het sporten is een het ideaal om de doorbloeding te stimuleren en daardoor de afvalstoffen te verdrijven. Een lichaamsmassage duurt ongeveer een uur. Ook is het mogelijk om gedeelten van het lichaam, bijvoorbeeld de rug of rug en achterkant benen, torso en gezicht, voeten, gemasseerd te krijgen. Doelen zijn:

  • Ontspanning (dus ook afname van spierspanning )
  • Verbetering van de bloedsomloop
  • herstellen van het evenwicht
  • Stress vermindering
  • Bevordering van het zelfgenezende vermogen (lichaam’s eigen)
  • Preventie van aandoeningen (o.a. RSI gerelateerd)

Na een massage voelt men zich ontspannen, verfrist, opgewekt en ook vrolijker.

Massage Hilversum ontspanningsmassageAfspraak en kosten
Een massage kost € 50,- voor een heel uur. Een afspraak kun je maken via 06-52084144.
Kijk voor uitgebreider info ook op www.massageshilversum.nl

 

Massage

Comments are closed.