Massage

Massage Hilversum
Teveel gestress? Pijnlijke spieren? Even uit het gejaag en heerlijk ontspannen met massage? Voor een heerlijke ontspanningsmassage of sportmassage in Hilversum kun je bij ons terecht! Voor het maken van een afspraak bel je Sandra Souisa op 06-52084144. Een heel uur kost € 50,-. Kom je voor het eerst? Maak dan gebruik van onze introductie korting: € 30,- voor een uur.

“De beste ontspanningsmassage die ik ooit heb gehad! Ik ben een echte massagefan en ga waar ik maar kan en wanneer ik maar kan. Voor het eerst klopte echt álles: de sfeer, de muziek, de warme olie…het was heerlijk. Sandra’s aanraking is een zachte stevigheid die veel rust en aandacht in zich heeft. Asja Tsachigova

massage hilversum

“Sandra is an amazing masseuse. She really has magical hands. A massage with her is instant relief from any stress or pain.” Jenny Tomlins

Ontspanningsmassage en sportmassage
Het is de oudste en wellicht de meest bekende methode om tot ontspanning te komen.In het oosten wordt het gezien als natuurlijke ondersteuning van het dagelijks bestaan.

Sportmassage en Ontspanningsmassage
De sportmassage is gericht op diepe ontspanning en het herstel van de spieren. Naast het ontspannen van lichaam en geest, heeft het ook therapeutische waarden. Onderzoek heeft uitgewezen dat een regelmatige behandeling de spijsvertering verbetert, slaapproblemen vermindert en de bloedsomloop stimuleert. Ook wordt het energieniveau positief beïnvloed.

Het snelle ritme van het hedendaagse prestatiegerichte leven, doet ons vaak vergeten om tijd voor onszelf vrij te maken. Het is een uitstekende gelegenheid om te onthaasten en tijd aan onszelf te schenken.

Na het sporten is het ideaal om de doorbloeding te stimuleren en daardoor de afvalstoffen te verdrijven. De behandeling duurt ongeveer een uur. Ook is het mogelijk om gedeelten van het lichaam, bijvoorbeeld de rug of rug en achterkant benen, torso en gezicht, voeten, gemasseerd te krijgen. Doelen zijn:

- ontspanning (dus ook afname van spierspanning )
- verbetering van de bloedsomloop
- herstellen van het evenwicht
- stress vermindering
- bevordering van het zelfgenezende vermogen (lichaam’s eigen)
- preventie van aandoeningen (o.a. RSI gerelateerd)

Na een lichaamsmassage voelt men zich ontspannen, verfrist, opgewekt en ook vrolijker.

Afspraak en kosten
Een sportmassage of ontspanningsmassage kost € 50,- voor een heel uur. Een afspraak kun je maken via 06-52084144. Kijk voor uitgebreider info ook op www.massageshilversum.nl
Massage Hilversum ontspanningsmassage

Reacties van anderen:
Ben Mikx
In het meest rustige deel van Centrum Eén& Al is de massagekamer waar je in een mooie atmosfeer met zachte achtergrondmuziek wordt ontvangen door Sandra. De massagetafel is verwarmd en je wordt toegedekt als het nodig is. Ik onderga een ontspanningsmassage die met toestemming van de stevige soort is. Een uur lang word je van voeten tot aan de hoofdharen behandeld. Stevig dus en gericht wat langer waar het vast zit. Je voelt dat het bloed weer beter gaat stromen en nu een dag erna is de ontspanning van rug, schouders en nek om nog goed van te genieten. Voor herhaling vatbaar, en een prima behandeling voor het gezond houden van de spieren en gewrichten. Zeg maar een APK . Sandra weet ook te adviseren wanneer er tijdens de massage ander soort klachten besproken worden. Het Centrum biedt verrassend veel om je gezondheid in goede staat te brengen en te houden.

Manon Polare
Ik heb hier een heerlijke ontspanningsmassage gekregen en kan deze aan iedereen aanbevelen! Hele fijne plek, ben blij met dit super adresje.

 

Comments are closed.