Massage

Massage Hilversum bij Centrum Eén & Al, massage salon
Teveel gestress? Pijnlijke spieren? Even uit het gejaag en heerlijk ontspannen? Tijd voor een massage!

Binnen Centrum Eén & Al hebben wij diverse mogelijkheden voor massage. Voor het maken van een afspraak bel je Sandra Souisa op 06-52084144.

“De beste massage die ik ooit heb gehad! Ik ben een echte massagefan en ga waar ik maar kan en wanneer ik maar kan. Voor het eerst klopte echt álles: de sfeer, de muziek, de warme olie…het was heerlijk. Sandra’s aanraking is een zachte stevigheid die veel rust en aandacht in zich heeft. ” Asja Tsachigova
massage hilversum

“Sandra is an amazing masseuse. She really has magical hands. A massage with her is instant relief from any stress or pain.” Jenny Tomlins

Massage
Massage is de oudste en wellicht de meest bekende methode om tot ontspanning te komen.In het oosten wordt massage gezien als natuurlijke ondersteuning van het dagelijks bestaan.

Sportmassage en Ontspanningsmassage
De sportmassage is een massage die gericht is op diepe ontspanning en het herstel van de spieren. Naast het ontspannen van lichaam en geest, heeft massage ook therapeutische waarden. Onderzoek heeft uitgewezen dat een regelmatige massage de spijsvertering verbetert, slaapproblemen vermindert en de bloedsomloop stimuleert. Ook wordt het energieniveau positief beïnvloed.

Het snelle ritme van het hedendaagse prestatiegerichte leven, doet ons vaak vergeten om tijd voor onszelf vrij te maken. Een massage is een uitstekende gelegenheid om te onthaasten en tijd aan onszelf te schenken.

Na het sporten is een massage ideaal om de doorbloeding te stimuleren en daardoor de afvalstoffen te verdrijven. Een lichaamsmassage duurt ongeveer een uur. Ook is het mogelijk om gedeelten van het lichaam, bijvoorbeeld de rug of rug en achterkant benen, torso en gezicht, voeten, gemasseerd te krijgen. Doelen van de massage zijn:

- ontspanning (dus ook afname van spierspanning ) – verbetering van de bloedsomloop – herstellen van het evenwicht – stress vermindering – bevordering van het zelfgenezende vermogen (lichaam’s eigen) – preventie van aandoeningen (o.a. RSI gerelateerd)

Na een massage voelt men zich ontspannen, verfrist, opgewekt en ook vrolijker.

Voor meer informatie kun je tevens kijken op www.massageshilversum.nl

 

Comments are closed.