Loopbaanbegeleiding

Zit je nu wel of niet op je plek? Geen voldoening van je werk of geen leuke collega’s? Wel een leuk bedrijf maar je hebt je plafond bereikt? Ga je weg of blijf je? Loopbaanbegeleiding helpt je bij al dit soort vragen.

Loopbaanbegeleiding
Iedere baan kan voldoening geven! Het gaat erom dat hetgeen je doet overeenkomt met wie je bent. Plezier in je werk is van essentieel belang.
Iemand die met plezier werkt, zit goed in zijn vel, voelt zich beter in balans en is vitaler. Als je uitdaging vindt in het werk, doet waar je goed in bent kun je flexibel zijn in een veranderende omgeving.

loopbaanbegeleiding hilversumIn het werk kunnen zich situaties voordoen waardoor je enthousiasme en plezier afneemt. Misschien ervaar je het werk als een sleur of je voelt dat je niet langer lekker in je vel zit. Doe je nog waar je goed in bent of is het werk zelf of de omgeving drastisch veranderd? Of is het simpelweg tijd voor een nieuwe stap? Dit hoeft niet automatisch te leiden naar een nieuwe baan of een carrière switch.

Focus en richting
Het helpt om focus te krijgen op de juiste richting en te doen wat werkelijk bij je past. Hierdoor kan men weer plezier krijgen in het werk en van speelbal weer speler worden in de eigen loopbaan. Wij helpen jou met loopbaanbegeleiding graag plezier in je werk te beleven.

Wij kunnen je helpen!
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Resultaat
Een duidelijk beroepsperspectief en actieplan voor de korte- en langere termijn. Je bent veel beter in staat naar de organisatie en derden toe te verwoorden wie je bent, wat je wilt en hoe je je doel gaat bereiken. Met loopbaanbegeleiding krijg je meer focus, balans tussen werk en privé, plezier in je werk, effectiever en vitaler.

Werkwijze
Onze werkwijze is zo opgebouwd dat het je uitnodigt om zowel fysiek, mentaal als emotioneel te onderzoeken, wat jou beperkt om vanuit overvloed en verbinding plezier aan je werk te beleven. Wij ondersteunen jou in het loslaten van oude patronen en het aanleren van nieuwe effectieve methodes.

Interesse?
Vul dan het contactformulier rechtsboven in beeld in of bel 06-52084144.

 

Reacties van anderen

Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

 

Comments are closed.