Liquid Facelift

Liquid Facelift zonder operatie en botox behandelingen in Hilversum bij Centrum Eén & Al
Liquid Facelift de facelift zonder operatie
Een jeugdige en frisse uitstraling houdt verband met meerdere eigenschappen
Bij de Liquid Facelift wordt daarom ook diverse zones relatie tot elkaar behandeld.
Een Liquid Facelift is dan ook als een gewone facelift maar dan zonder een chirurgische ingreep.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Deze behandeling is voor iedereen anders en wordt precies afgestemd op jouw gezicht en wensen. Jouw arts adviseert en stelt in samenspraak met jou de behandeling op. De Liquid facelift behandeld de volgende gebieden:

Liquid Facelift voor en na:

liquid facelift

Stap 1. Door middel van Botox worden spieren tot ontspanning gebracht. Denk aan de frons, afhangende mondhoeken…

Stap 2. Gezichtscontouren worden opgevuld en hersteld met een feller. Denk aan  bijvoorbeeld de kaaklijn, wangen en jukbeenderen.

Stap 3. Voor fijne lijntjes en rimpels wordt een filler gebruikt.

De medisch cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door onze kundige en ervaren professional op het gebied van beauty en expressie verbetering.

liquid facelift met botoxliquid facelift gezichtscontouren
liquid facelift rimpelsliquid facelift hilversum
liquid facelift huidverbetering

Voor de kosten van de behandelingen kijk je hier.

Centrum Eén & Al
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke personen of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak. Welkom bij Centrum Eén & Al!

 

Comments are closed.