De Levensstijl Methode Coach – Opleiding

Opleiding tot De Levensstijl Methode Coach van Asja Tsachigova in Hilversum
De opleiding start in oktober 2013 in Hilversum en wordt gegeven door Asja Tsachigova.

Voor wie is deze opleiding?
De opleiding is voor iedereen die andere mensen wil coachen of zichzelf wil verrijken met een grondige kennis van anatomie, fysiologie en voeding, afzonderlijk en in relatie tot elkaar. De opleiding wordt gegeven op hbo niveau en vergt veel discipline en motivatie. Voorkennis is niet noodzakelijk.

Ook als je al een coach bent, bijvoorbeeld gewichtsconsulent, voedingscoach of schoonheidsspecialist, kun je deze opleiding volgen om je kennis te verbreden.

Wat maakt deze opleiding uniek?
Als DLM coach ben je een levend voorbeeld van de kracht van De Levensstijl Methode. Je bent slank en fit. Je hebt een uitstekende conditie, een strak lichaam, een mooie gezonde huid en een positieve uitstraling. De bedoeling is dat je dit alles aan het einde van de opleiding hebt bereikt. De eerste fase van de opleiding is heel intensief en is dus gericht op jezelf zodat je eerst zelf ervaart hoe de methode werkt en hoe je lichaam positief verandert. Naast de theorie die je tijdens de opleiding krijgt, heb je dan een degelijke praktische kennis en ervaring opgedaan waardoor je bij het toepassen van de methode bij je cliënten meer inzicht en ervaring hebt dan alleen maar de theorie.

Doel opleiding
Je wordt opgeleid tot gecertificeerd DLM coach. Na het succesvol afronden van de opleiding ben je in staat andere mensen professioneel te begeleiden volgens De Levensstijl Methode. Als afgestudeerde DLM coach kun je adviezen geven op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en omgaan met stress en emoties. Met de opgedane kennis, technieken en vaardigheden ben je in staat de problemen bij je cliënten grondig te analyseren, naar de kern van het probleem te gaan en het probleem op de juiste manier aan te pakken. Deze aanpak verschilt per persoon en is afhankelijk van de voorgeschiedenis van de betreffende cliënt. Je kunt dus voor elk cliënt een individueel plan opstellen. Tijdens de opleiding leer je ook hoe je zelfstandig je eigen praktijk kunt starten en promoten. Een stukje marketing en bedrijfskunde is dus ook een onderdeel van de opleiding.

Trainer: Asja Tsachigova
Het grootste gedeelte van de opleiding ben ik jouw trainer. Ik heb een academische achtergrond in anatomie, voedingsleer en psychologie. Daarnaast heb ik jarenlang klinische onderzoeken gedaan in samenwerking met wetenschappers en artsen over de invloed van voeding en stress op de gezondheid en verschillende ziektes. Inmiddels heb ik 17 jaar ervaring met het begeleiden van andere mensen.

Naast mij zijn er ook een aantal andere trainers waar je een les van krijgt in onderdelen die deze gespecialiseerde trainers beter beheersen dan ik. Denk bijvoorbeeld aan een training over de juiste ademhaling. Je ademhaling is heel belangrijk voor alle aspecten van je gezondheid. Over dat onderwerp krijg je een les van een docent die bijna 30 jaar lessen geeft in zowel Nederland als het buitenland.

Diploma
Als je een voldoende voor je examen en je huiswerkopdrachten hebt gehaald en minimaal 90% aanwezig bent geweest, ontvang je het diploma DLM coach.

Praktischeinfo

De opleiding DLM coach bestaat uit 18 lesdagen: 4 blokken van 2 aaneengesloten lesdagen en 10 losse lesdagen.

Duur opleiding: 8 maanden

Aantal cursisten: maximaal 12

Locatie, startdatum en eindexamen

De lessen worden altijd op dezelfde locatie gegeven. Daarnaast hebben we veel activiteiten buiten de deur op verschillende locaties.

Locatie lessen:  Centrum Eén & Al                       Mozartlaan 25
                       1217 CM Hilversum

Startdatum: 5 oktober 2013

Eindexamen: 17 mei 2014

Afstudeerfeest
Na je eindexamen sluiten we de opleiding met een afstudeerfeest. Samen genieten en behaalde doelen vieren kan niet ontbreken en past perfect bij De Levensstijl Methode. Het afstudeerfeest begint met een diploma-uitreiking. Uiteraard zijn dan je familieleden en beste vrienden van harte welkom om samen met jou van de mooie avond te genieten.

Kosten opleiding
De kosten voor de opleiding bedragen € 1.995,- als je voor de betaling in drie termijnen van € 665 kiest. Bij betaling ineens krijg je 5% korting.  De bovengenoemde kosten zijn inclusief koffie, thee, lunch, studiemateriaal, alle activiteiten buiten de deur, examenkosten en afstudeerfeest, en exclusief de eenmalige inschrijfkosten van € 75,- en eventuele herexamenkosten van € 49,- per onderdeel.

Literatuurlijst
Het is noodzakelijk dat je het boek De Levensstijl Methode goed bestudeert. Dat kan in de loop van de opleiding of vooraf. Het boek kun je zowel via deze website als via je boekhandel of bol.com bestellen.

Studiegeld terugverdienen en extra inkomstenbron opbouwen
Vanaf de aanvang van de opleiding word je desgewenst authorised reseller van De Levensstijl boeken. Deze kun je dan inkopen tegen dezelfde voorwaarden als de boekhandel. Hiermee kun je je eigen inkomstenbron opbouwen en snel je studiegeld terugverdienen.

Aan het einde van de opleiding krijg je een pakket aangeboden waarmee je onder bepaalde condities onder andere je eigen DLM seminars kunt organiseren. Nadere informatie wordt gegeven tijdens het intakegesprek.

Inschrijfprocedure
Na je vrijblijvende inschrijving wordt een afspraak gemaakt voor de verdere toelichting en screening. Tijdens de afspraak kun je beslissen of je je definitief wil inschrijven. Na je definitieve inschrijving en betaling van de inschrijfkosten ontvang je het lesrooster.

Al het noodzakelijke studiemateriaal ontvang je op de eerste les.

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.