De Levensstijl Methode Kuuroord Asja

De Levensstijl Methode Kuuroord Asja - Centrum Eén & Al

Sandra ging met De Levensstijl naar Spanje

Glanzend en mooi getint kom ik terug van een heerlijke week in de Spaanse zon, vlakbij Marbella. Als de fantastische natuur, de krachtige en stille aanwezigheid van de bergen en de heerlijke temperaturen het niet voor je doen; dan toch zeker het programma van het kuuroord. De hele groep is tevreden en geïnspireerd weer naar huis gegaan.

  

Asja Tsachigova, schrijfster en ontwikkelaar van De Levensstijl Methode, laat ons genieten van haar luxe locatie met zwembad en sauna en leert ons alles over haar methode. Tijdens deze week is alles wat we te nuttigen krijgen “Asja Proof”. Met andere woorden, op en top gezond! Maar op en top gezond gaat veel verder dan een fruitsapje hier en een blaadje sla daar. Welke producten wel of niet te gebruiken en wanneer? En, wat blijkt het meest belangrijk, in welke combinaties? Na een flink aantal gedegen boeken over gezondheid en voeding te hebben gelezen dacht ik redelijk op de hoogte te zijn, het kan echter nog veel beter!

   

Elke maaltijd wordt een interessant vragen uurtje waarbij Asja de vele vragen van de deelnemers beantwoordt. Wat mij vooral opvalt is de gedegen wetenschappelijke onderbouwingen die Asja geeft, waardoor er bij iedereen een waar inzicht ontstaat en met recht een nieuwe Levensstijl.

Mijn onderdeel van het programma is het verzorgen van de massages. Daarnaast worden Reiki behandelingen gegeven, yoga en meditaties en een indrukwekkende stilte wandeling door de bergen. Dit programma wordt omlijst door vooral veel rust en ontspanning.

   

Ook staat er een leverreiniging op het programma. Het is even doorbijten als je een berg aan olie mag wegslikken, maar het resultaat is er naar, getuige alles waar je lichaam vervolgens afscheid van neemt… Vertwijfeld vroeg ik mij af of dit ooit goed voor je kan zijn. Echter, de enorme energie die ik nu heb, levert mij het overduidelijk bewijs: Dit ga ik vaker doen!

Ik ben heel dankbaar voor alle nieuwe inzichten en dat ik deze week de methode goed heb mogen doorleven en begrijpen. Hier zal ik, en iedereen die mijn advies vraagt, veel profijt van hebben gedurende mijn hele leven.

Heb je dit kuuroord gemist en wil je de volgende keer ook (weer) mee? Begin juni van 2014 wordt het volgende kuuroord geplant. Voor informatie en inschrijving klik hier.

 

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.