Botox behandeling prijslijst

Kosten Botox behandeling in Hilversum bij Centrum Eén & Al Gooi
Kosten botox behandeling
Als Goldmember profileer je altijd van een vaste lage prijs. Bespaar nu tot 25% op een Botox-behandeling van je fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdrimpels.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Goldmember Standaard prijs
Fronsrimpel € 95,-* € 129,-
Kraaienpootjes € 95,-* € 129,-
Voorhoofdrimpels € 95,-* € 129,-
Baby botox** € 75,-* €   79,-

Een Filler behandeling voor een vaste lage prijs? Als Goldmember profiteert bespaart u altijd 10% op een Filler behandeling. Wij werken met diverse merken. Om u een indicatie te geven:

Goldmember Standaard prijs
0,5 ml Juvéderm € 269,- € 299,-
0,8 ml Radiesse € 332,- € 369,-
1 ml Glytone € 314,- € 349,-
1 ml Juvéderm € 404,- € 449,-

Afhankelijk van de diepte van uw rimpels en de mate van vetverlies in uw gezicht wordt de hoeveelheid ml Filler voor de behandeling bepaald. Vraag onze artsen bij de gratis intake naar advies en prijsopgave.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke personen of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops
Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak. Welkom bij Centrum Eén & Al!


 

Comments are closed.